9. heinäkuuta 2011

ihan mukavasti...

...lämmintä, 29 astetta varjossa! Niin kai useilla muillakin, kohta ukkonen paukkuu. No kasvit kaipaavatkin jo vettä ja varjoa. Ihastelin noita kukkien nuppuja, ne ovat sitten kauniita teoksia ja sitten tietenkin se joka aamuinen jännitys, millainen se kukka sitten on!! Aina yhtä iso ihme! En tiedä jaanko muidenkin kanssa tään vahtaamisen, taisi siellä jossain blogissa olla samansuuntaista (Talikko ja..?)
No niin se pittää ollakin, mitäs sitä muuta elämässä muuten olis ;)  Paitsi naapurin Jasperi-kissa, hän viihtyy niin pihakiikussa lötköilemässä hellepäivänä, eilen innostui oikein esittämään, aika veijari.Onpa joskus kimpassa Kaapo-kissakin, saavat olla katveessa Veikon ja Oltun katseilta, varmaan kiusallaan, kissojen mielenliikkeeet arvaa... Veikko ei oikein malta olla haukkumatta jos näkee naapurit.
Jaa niin, RUOKAKAUPPAREISSU...siis pakko oli käydä puutarhalla:( kun sain päähäni ostaa neidonruusun, mulla oli sellainen aiemmin, mutta töppäilin sen kans ja se suuttu ja heitti kasvamasta, no oma vika.Niin kiivaasti kyllä mietin paikkaa ruusulle, että meinasin hurauttaa Kuopioon, en muistanut kääntyä rampista, no saimpahan pitempään miettii.. Olihan siellä niitä, mutta taimet olivat epäilyttävän näköisiä. Mutta eipä haitannut, takapenkillä komeili jo ylväänä Teresan ruusu,sievä ja oli vielä kutos vyöhykkeelläkin kasvava, no kaupat tuli, edelliseltä puutarhalta...että näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)