3. lokakuuta 2011

syysreissuu...


Laiton kuvan otto, ei näkyny polliissii...vielä...mutta mäen takaa..

 Olipa mukava reissata pari päivää viimeviikolla to-pe, kun menee täällä kotona vaan nuhjatessa yleensä. Ajelimme torstaiaamuna kuulakkaassa säässä Viherlandiaan Jyväskylään...joo, yksi höyhenpensas odotti siellä noutajaansa :) , sitten puolenpäivän aikaan sade jo vihmoittelikin ja hurautimme sisätiloihin Tikkakoskelle Keski-Suomen Ilmailumuseoon, kas, siellä odotti Brewster, joka on nostettu järvenpohjasta Venäjältä ja on nyt esillä ainutkertaisesti Suomessa ensikevääseen saakka, sitten se siirtyy vakipaikalleen Amerikkaan. Historiaakin siis kuului reissuumme :) Sieltäpä sitten ajelimme neljän ruuhkassa Jyväskylän kautta Jämsään. No, kukkatätit sitten pääsivät vauhtiin illanmittaan, monta puskaa ja perennaa käytiin taas lävitse, miten menestyy ja taantuukin välillä, kanadanhemlokki taisi saada pääosan tälläkertaa, kukkakaveri sortui siihen Viherlandiassa. Saapas nähdä,kuinka se täällä itäisessä Suomessa viihtyy... Ja tulipa sekin selväksi mitä tarkoitetaan Koskella ja Jämsällä... Perjantaina jatkoimme matkaamme aivan upesaa syyssäässä erääseen pääkohteeseen eli Tommolan tilalle Joutsan suuntaan...oi..oi...miten paljon siellä onkaan kaikkee, minä sorruin aunenritarinkannukseen (musta) ja taishan sieltä jotain muutakin "pientä" tulla mukan :D mutta mahtuivat farkun takaosaan ilman penkkien kääntämistä...juuri ja juuri... Mutta olipahan hitsinkiva syysreissu... ja voi miten taas onkaan odottamista kevääseen, miten ostokset voivat ja lähtevät kasvuun.


Kärkistensalmi

Tänään sitten askartelin kylvölavojen kimpussa, josko laittaisi perennojen siemeniä kylmäkäsittelyyn, alue jää ehkä keskeneräiseksi ,mutta täytyy sit keväällä jatkaa reunojen laitolla ja ehkäpä maalauksilla.

Illan tullessa räpsäilin vielä muutamia kuvia kukkasista, ruusut toin äidiltä "talvihoitoon" kellariin, nyt tosin saavat olla vielä ulkona. Daalia on aikaisempia tuomisia isäni haudalta, kun vein sinne syyskukat tilalle. Systeri tuntee nämä daaliat :D  ??                                                                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)