1. joulukuuta 2011

mitä ihmettä...

                                 

...sammalleimu kukkii, nuppuja ja muutama kukka auki, kuvasin omituisuuden 26.11.2011. Hyvin erikoinen syksy tai alkutalvi oikeastaan. Huomasin nämä kukkapenkissä, kun laittelin somisteita ja valoja kuistin eteen joulunaikaa varten. Nytkin on muutama aste lämmintä ja lumi, jota oli n. 10 cm, alkaa olla taas poissa.


Tänään sitten oli se päivä, kun palasin työkuvioihin, muutama tunti päivässä alkuun. Oli mukavaa tavata taas työkaverit, vein suklaista maustekakkua kahvioon työhön paluun kunniaksi ja hyvin tuntui maistuvan. Nyt vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että jalka kestää rasitusta ja työn melskeitä.

4 kommenttia:

 1. Täällä etelärannikolla on ollut useasti (paria viime vuotta lukuunottamatta) syksy vaihtelevaista säätä ja varsinainen talvi on alkanut vasta tammikuun puolella. Jotenkin olen jo tottunut ajattelemaan tälläistä syksyä normaalina ja lumista pakkassyksyä poikkeuksena, heh.

  Toivottavasti jalkasi kestää rasitusta!

  VastaaPoista
 2. No huomenia vaan, aamunvirkku :) Meillä saa tosiaan hämmästellä tätä syksyn meininkiä..mutta sit kun lunta tulee, niin sitten sitä piisaa, hyvä juttu aremmille kasveille.

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta! Kummallista tosiaan.

  Ed.postauksen kranssi ja koristeet oli tosi kivat. Tykkäsin kovasti noista sydämistä. :)

  Toivotaan, että jalka kestää rasitukset.

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Ja kiitos, Minna! Kranssikuume tais jäädä päälle:) keräsin kassillisen mustikanvarpuja, tuliskohan niistä kivoja?... viikonlopputekemistä tiedossa...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)