1. tammikuuta 2012

1.1.2012

Oikein hyvää uuden vuoden alkua kaikille lukijoille. Toivoa sopii, että vuosi olisi edes hieman parempi tai sitten vähintäänkin yhtä hyvä kuin edellinen. Itse toivon kyllä ensinmainittua, on sen verran ollut mutkikasta meno. Onneksi puutarhahommat ja metsäreissut antoivat kesällä sisältöä elämiseen.
Tänään sitten paistoi aurinkokin taivaanrannasta, liekö ihan 1. päivän kunniaksi, totesinkin ukelilleni aamukahvilla, että nyt se sitten pahin on ohi, loka-marras-joulukuut... miten minä aina olenkaan niin hykertynyt tammikuun eka päivästä..ihan kuin pienet siivet alkaisivat kuoriutua hartioilla tai niinkuin rinnassa tuntuisi joku pieni ilon kupla, joka päivänvalon lisääntyessä alkaa hiljalleen kasvamaan ja täyttämään onttoa tilaa, jonka syksy saa aikaiseksi...tulipa nyt kiemuraista tekstiä..no..en osaa paremminkaan kuvata... on vaan niin hienoa.
Kävimme juuri pikku iltalenkillä koirien kanssa, tähdet tuikkivat taivaalla ja nyt sitten se pakkanenkin nipisteli poskia :9, 10 astetta näytti mittari. Toivottavasti yhden kyläläisen sheltti löytyy, oli karannut eilen illalla, rakettien paukahdukset olivat olleet liikaa koiraparalle. Onneksi nyt ihmiset ovat olleet fiksuja ja jättäneet rakettien ampumiset hieman vähemmälle, on niin kurjaa, kun eläimet pelkäävät, myös metsästyskoirat, vaikka ovat tottuneet tavalliseen ampumaääneen. Koirien ymmärrys ei riitä paukkeeseen ja välkkeeseen, joka epämääräisesti pyörii ympäristössä. Meidänkin nuupit kuuntelivat hyvin tarkkaavaisesti ääniä ja sitten...kampesivat nukkumaan meidän keskelle, vuoronperään toinen ja toinen.. vähän ahdasta meinas olla...on niin tultu hentomieliseksi noiden kanssa, ei raaski komentaa poiskaan.
No, tällaiset aatokset tälläerää, täytyy valmistautua ensiviikon koitoksiin, josko työasiat ym. saisi jollekin mallille..jatkuuko vai ei...ja jos niin missä...mutta kyllä se iloksi vielä muuttuu...ja aikaansa kutakin, kyllä se siitä...


1 kommentti:

  1. Mukavaa alkanutta vuotta!

    Meillä räiskyi raketit niin, että luuli välillä olevansa tykistökeskityksessä. Toivottavasti vuosi jatkuu hiljaisemmissa merkeissä...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)