4. tammikuuta 2012

kuvia 6. tammikuuta 2010

Kuvakansioita selatessani osuivat taas silmiini nämä näkymät toissatalven tammikuulta, pakkasta oli ollut hieman yli 20 astetta jo usemman päivän ajan. Oli kuulas iltapaivän hetki aurigonlaskun aikaan. Lumi narskui ja pakkanen nipisteli poskia ja sormenpäätkin olivat aika tiukoilla...hrr... Ketturepolainen, pörröhäntä, oli tehnyt taivaltaan edellisen yön kuutamossa.

Viimetalvena oli myös hyvin kova pakkasjakso ja lunta vallan mahottomasti, kuvia vaan ei ole, kun olin jalka paketissa operaation jäljiltä vielä siihen aikaan, silläpä joutuu palaamaan aina näihin vanhoihin, josko sitä uusiakin sais vähitellen...

Tänään on leppoisa 2 asteen pakkanen, pilvistä ja lunta puolet vähemmän kuin toissa ja viime talvena, mutta talvi kumminkin :)..ei ole vuodet veljiä keskenään..onko sellainen sanonta olemassa...


                                                  sinne se aurinko hupsahti mailleen...1 kommentti:

  1. Kaunista! Tulee mieleen lapsuuden talvet, kun asuin ison metsän lähellä ja kuljeskelin/hiihdin rauhallisissa maisemissa.

    Meillä on nyt plussan puolella ja sataneet lumet sulamassa. valtaisa ero pariin viime vuoteen verrattuna, lunta oli mahdottomasti.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)