24. maaliskuuta 2012

kesäajan kunniaksiLunta on satanut koko päivän, taivas on harmaa, aamurusko enteili oikein. Toisilla on onni ihastella puutarhamessujen antia, toiset vaan täällä...no kesäaikaan siirrytään siitä huolimatta ensi yönä. Ihan sen kunniaksi hieman väri-iloittelua kesältä 2010.

Nimeä en tiedä tälle päivänliljalle, se on peräisin viime vuosituhannelta, silloin en ymmärtänyt laitta muistiin hänen nimeään, pidän siitä tosi paljon ja viime kesänä jaoin sitä useampaan paikkaan.
Saivat juurakosta naapuritkin osansa, kovin olivat pikkuiset alut tykättyjä:)


'Frans Hals' on ollut minullajo sekin vuosia, välillä hieman jo katselin, että eipä tuo kummoinen, mutta kyllä se paikkansa on sekin ansainnut toisten joukossa. 


..siellähän pikkuinen kukkakärpänenkin on linssiluteena :)Viime kesänä istutin monia uusia päivänliljalajikkeita, innolla odotan, millaisia kukkia sieltä tuleekaan, pitäisi olla ihan kirkkaanpunainenkin päivänlilja siellä.
Summertime.....jee....ja hyvää sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, etenkin tuo vimeinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniin värisiä! Minäkin laittelin viime vuonna päivänliljoja, saapa nähdä, miten lähtevät kasvamaan.

   Poista
 2. Upean värisiä päivänliljoja! Minulla on myös joitakin tavallisia, minusta niillä on kauniit lehdet kukkien lisäksi

  VastaaPoista
 3. Upeaa värien räiskettä<3 Päivänliljat on ihania.Oisko tuo punainen Crimson Pirate?Mulla on sellaisia ja näyttävät kovin samankaltaisilta.

  VastaaPoista
 4. Onpa hienon värinen tuo nimetön tuttavuus! Minä tutustuin päivänliljoihin vasta viime vuonna, kun sellainenkin omalta pihalta puski yllättäin esiin. Nyt olen jo hankkinut noille löydöksille kavereita, ettei niin yksin tarvitse kukkia yhdellä nurkalla.

  VastaaPoista
 5. Kyllä muuten vois ollakin Crimson Pirate tuo lilja, tein vähän lisätutkimusta, kiitos vinkistä Tiina!
  Susanna, voi olla että kohta sulla on paljon, paljon muitakin päivänliljoja, saattaa nimittäin jäädä koukkuun :D on niin hienoja värejä niissä..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)