15. maaliskuuta 2012

kylvöpuuhia

Täytyypä ihan laittaa muistiin näitä kylvöksiään, että voi tutkailla sitten myöhemminkin. Kylvin tänään timjamia,  eilen ostettua limen väristä isoa zinniaa  'Envy' ja samettikukkia, joiden siemenet keräsin viime kesänä omista kasvattamista kukista. Niin ja sitten minä sorruin ostamaan hirssin siemeniä, ihania tupsupäitä, siemeniä oli kokonaista kymmenen kappaletta pussissa ja sitten kun aukaisin pussin, ne liimautuivat sähköisinä pussin muovikalvoon (siis viheliäinen siemenpakkaus!) kiinni ja olivat niiiin pikkuriikkisiä...en ole yhtään varma, osuivatko kylvöastiaan päinkään, kun niitä kosteilla sormenpäillä sinne päin yritin usuttaa, no jää nähtäväksi ;) Jaloakileijat pääsivät ulos kuistille mullassaan ja tummaa 'Black Barlow'ta kylvin toisen satsin. Persiljat ja sarviorvokit koulitsin ja osan jätin kylvöastioihin, kun niitä oli niin paljon.
 
Kellarista nostin toiseksi viimeisen asukin eli äidin ruusun valoon, kärhö sai jäädä odottelemaan...
Siinäpä se aamupäivä sujuikin rattoisasti....kunnes päiväposti toi ..joo..oo.. siemenluettelon vuosimallia 2012!! Voi apuaaa...kuka pitää minut irti siitä...  etten saa enää tilata yhtään pussukkaa...on vielä aika monta huhtikuun kylvöjäkin odottelemassa :D


JOY  Ilo siemenestä  :) mukavaa iltalukemista..
saa kai sentään...

1 kommentti:

  1. Minulla on iso kasa siemenpusseja laatikossa odottamassa. Vähän kävi mielessä, että mihinkähän saan ne sitten pihalla mahtumaan:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)