7. maaliskuuta 2012

nimi vaihtuu..

Ettei nyt vaan liian helppoa olis tää kirjoittelu, niin päätin sitten vaihtaa blogini nimen, koska tuntuu, että puutarhajutut ovat kuitenkin se materiaali, millä nämä sivut täyttyvät. Täällähän sitä pihoilla ja pientareilla tulee pyörityksi enimmäkseen, mitä tuo mehtä välillä kutsuu haahuilemaan..

Pitää lähteä kohta pallotuijaa peittelemään, ettei aurinko polta sitä..nyt se vielä nököttää runkonsa päässä tuolla hangen alla osittain, Sarin puutarhat- blogi varoittelikin jo asiasta, minullakin "Sininen kartiovalkokuusi"  'Sander's Blue' on uhassa saada liikaa aurinkoa, nyt sillä on vielä valkoinen lumivaippa niskassaan. Ja voi ihme sitä rusakon papanoiden määrää, mitä kuutamoyönä on kylvetty hangelle, on siinä tanssahdeltu piiriä...

Oli muuten kiva huomata kylvämissäni keltakaunokin siemenissä jo itämistä, vaikka vasta maanantaina laitoin ne pellettimötikkään ikkunan eteen..aika nopsaa...ja autotallin sarviorvokit täytyy kohta koulia..miten sitä nyt kaikkeen ehtii, kun pitää niitä oikeitakin hommia etsiskellä.. no, kaikki aikanaan..

Hyvää aurinkoista loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Kiva ja osuva nimi! Pidin kyllä myös entisestäkin.

  Minäkin laittelin alkuviikosta varjostuskankaita. Tosin suurin osa kaikesta on vielä täysin lumen alla.

  VastaaPoista
 2. Uteliaana tulin kurkkaamaan Saaripalstalta ja täällähän on pihamietteitä blogi täys! Mulla on vielä luvattoman vähän havuja pihallani, lukuunottamatta jo suuria mäntyjä ja kuusia. Mutta taimia olen jo hankkinut, ne ovat maapohjaisessa kellarissa odottamassa istutusta. Pitää sitten vuoden päästä todellakin muistaa suojata! Meinasin jopa kokoinaisen marjakuusiaidan tänä vuonna istuttaa, sitä varten pitää sitten varmaan hankkia joku kanoottipeite :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjakuusiaita olisikin tosi hieno,kanoottipeitteineen kaikkineen :D viime kesänä katselin itsekin että ostaiskohan yhden kuusen...jokohan sitten sortuisi tulevana kesänä :), askarruttaa tuo menestyminen meillä..
   Kiva kun pidit jutuistani ja liityit lukijakseni, KIITOS :)

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)