21. maaliskuuta 2012

ruukutushommia

Aurinkoinen ja tosi lämmin, tyyni ilma ulkona ja minä uppouduin ruukutushommiin. Keltakaunokit saivat isommat ruukut, kuten muutamat kellokukatkin, aika vauhtia kasvavat. Minun pelargonioistani ei taida tulla kesään mennessä mitää tolkullista, ruusut onneksi ovat rehevästi ponkaisseet vauhtiin. Kärhökylvökset, jotka olivat lumihangessa, nostin sulamaan ja vien autotalliin odottelemaan itämistä, kokeilua niiden kanssa. Ja niin..ajattelin suunnistaa kuntosalillekin mutta pihassa olikin lumihommia sen verran että sali saa jäädä huomiseen...tai ylihuom...Nyt on jotenkin tyhjä olo, ei kulje hommat...ajatukset pyörivät ympyrää...voi kun olisi kristallipallo, josta voisi kurkata ees pikkuisen...
No olenhan taas vaihteeksi muokannut blogin ulkoasua...jotain ees, mutta siitäkään ei tule koskaan valmista :D Taidanpa alkaa katselemaan kesäisiä kukkakuvia menneiltä vuosilta, kukkaterapiaa...siitä se iloksi muuttuu..tämäkin päivä :)

3 kommenttia:

 1. Hienolle näyttää uusi ulkoasu.
  Kukkaterapia on hyvä juttu, toimii useinmiten ;)

  VastaaPoista
 2. vähän aikaa vielä, niin piha on täynnä kukkaterapiaa:)

  VastaaPoista
 3. oi,teilläkö on aurinko paistanut tänään.Täällä on ollut harmaata,mutta ihana kevään eka vesisade!!Mukavastihan sinulla onkin päivä kulunut,kivoja kevätpuuhia.Blogissani on sinulle jotain,käypä katsomassa:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)