26. huhtikuuta 2012

kesä pilkistääVihdoinkin pälvi kukkapenkissä : ) , pihan ensimmäinen krookuksen nuppu näki päivänvalon tänään.


Eihän noita vielä kovin paljoa ole, mutta jahka lumi väistyy, alkaa lilaa, sinistä, keltaista ja valkoista olla värien kirjo etupihan riipapihlajan katveessa. Siihen ryntäävät hieman myöhemmin skillat mullan uumenista ja kevätesikotkin kainosti nostelevat  nuppujaan kohti auringon valoa. Otos tulppaaneista jotka sain tuliaisina. Kymmenestä mukulasta tuli kahdeksan kukkaa, punaisia ei siis tummia liiloja, kuten aiemmassa postauksessaa on mainittu. Hienosti loistavat kevään auringonpaisteen kanssa kilpaa, uhmaten viileänä hiipivää iltaa.


Lopuksi kurkistus viherpajaani, päivänsinet ovat kasvattaneet nuppuja innostuksissaan ja pienet jalokellon ja maitokellon taimetkin ovat hyvissä voimissa ja valmistuvat sopivasti keväistutuksiin.


6 kommenttia:

 1. Kiva seurata näin blogien välityksellä kevään etenemistä eri puolilla Suomea. Viherpajassa näyttää lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa tosiaan :) bloggailun iloja!

   Poista
 2. ollaanko me vai te etelämpänä...meillä jo krokukset kukkii ja sinivuokot nupullaan...mut sisällä menee hiukan vähemmin vihrein tunnelmin...yks nuutunut rahapuu toivoo et joku viitsis vaihtaa mullat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D , enpä ihan koordinaatteja ole tarkastanut,ehkä karvan verran etelämmässä ollaan, mutta teillä Pesälässä on avonaisempi ja niin ikiaurinkoinen:) piha ja etelän puoleinen rinne..ja vähemmän lunta ja..ja..enhän kade...en..en :D muutan teille kasvini!?? :D

   Poista
 3. Ihania vehreitä kasvinalkuja!

  Täällä etelärannikolla näin jo paikoin valkovuokkoja nuppuineen, kevät etenee vauhdilla.

  VastaaPoista
 4. Heiii..teillä sitten jo kesä:) Meillä sataa juuri nyt vettä saavista kaatamalla, hyvä vaan, lähtee lumet ja pääsee sitten pihaa kuikuilemaan...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)