10. huhtikuuta 2012

sitä on liikkeellä :)Kurkistelin eilen kameran kanssa "viherpajaani",  kellarissa talven majaillut patioruusu ja äidin äitienpäiväruusut ovat vallan vehmaita ja hyvin versoneita, juurella muuten kurkistelee tuliaisiksi saamani tulppaanit...laitoin ne erään neuvon mukaan hyötäen, siis 1/3 osa mukulasta näkyville. En siis malttanut, haluaisin niin nähdä kukat kohtsillään :) nehän ampaisivat kasvamaan hurjasti ja toivottavasti kasvavat muutakin kuin lehteä...Kukkakaverilta sain päivänsinen taimia jotka venyvät pituutta, niinkuin kuuluukin, kohta pitää varmaan latvoa. Väreinä näissä pitäisi olla kerrottua vaaleanpunaista, tumman sinistä ja lilaa ainakin.


Keltakaunokit ja amurinneilikat pinnistelevät verkkaisesti kohti kesän kukkamaitaan toisten kaltaistensa joukkoon.Kukahan on rupsauttanut hieman runsaasti piiankielen siemeniä yhteen ruukkuun...no, ajattelin näitä vaan ruukkuihin istutella lisukkeeksi...mutta tihheetä kasvustoo kyllä on :) oi, oi..Prinsessaliljakin on mukavalla alulla verraten ainakin viime kesän onnettomaan viljelyyn...ehkäpä nyt ehtii kukkimaankin...Ehkäpä sitä noita mustia multaruukkuja jaksaa katsella, kun sieluni silmissä siintelevät nämä ihanat sinisyydet, jotka toivottavasti ilahduttavat syyspuolella kesää...siis jälleen mentiin haaveilun puolelle.2 kommenttia:

  1. Ihanaa vihreää! Piiankieli muuten saattaa kylväytyä itsekseen. Istutin sitä joskus anopin mökille ja muutama yksilö ilmestyi seuraavana vuonna samalle paikalle.

    VastaaPoista
  2. Noin paljon hyvinvoivan näköistä vihreää:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)