30. huhtikuuta 2012

vapun iloa..Vaikka usko meinaa loppua lumien sulamisen suhteen, niin aina se vapuksi ilon puolelle kääntyy, ainakin krookukset ehtivät kukkaan.Ja sitten tämä toinen ilo, joka paljastuu...tämäkin on jokavuotinen juttu..grr...sanon tähän..ja miks meidän pihassa,ja koko pihan alueella, ei naapurilla..??


MYYRÄMATIKAISTEN TALVIBILEET!! ( vai vappuetkot? )

 Hauskaa vappua!

6 kommenttia:

 1. Meidän piha näyttää aivan samalta! Ai että riipii. Mä istutin pihaan juuri keisäripikarililjaa, saas nähä auttaako yhtään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan :D...mulla ei auttaneet, pitäisköhän kokeilla elektronista vempainta seuraavaksi...

   Poista
 2. Kerran varhain aamulla näin, kun myyrä matikainen tassutteli. Sellainen söpö kaveri. En ole sen jälkeen pystynyt niitä jahtaamaan.D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :D hirveän söpöjä ovat kontiaiset...upea turkki, olen joskus silitellyt maanpinnalle erehtynyttä ja eksynyttä. Rauhoitettukin, ihan hyvä mutta jälki on niin hirveää pihassa että tympii oikeasti:) vaikkakin multa kyllä pysyy kuohkeana ja ilmavana:)ja nurmi hupsahtelee jalkojen alla... Lopputulema on se, ettei tiedä rakastaisiko heitä vai lempeästi vihaisi?? :D ja hätistelisi jollain konstilla tuonne naapurin puolelle:)

   Poista
 3. Jestas, mitkä bileet, tai etkot tai mitä vaan! Voihan grrrr! Miksi jokaisen pihalla pitää olla vitsauksensa. meillä se on peurat ja jänikset, nyt mun vaaleanpunaisista helmililjoista on syöty kukat, paitsi yhdestä, ja ensimmäinen kohta aukeamassa oleva koiranhammaslilja on kans syöty, siis sen kukanuppu. Niin ja kirjopikarililjojen nuput kans joku syö, ihan tuntuu että kiusallaan, kun kukkavarresta jää vain tappi. Söisivät sitten lehdet kans. hmph.
  Onneksi kontiaiset ei kai syö kasvien juuria kuten vesimyyrät, eikö näin ole? Niistä tulee vain tuollainen hurja myllerrys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ..no ei ole helppoo sullakaan.. mutta pysytäänpähän vireinä näiden elukoiden kanssa.. ja tosiaan, kontiaiset eivät syö onneksi juuria...

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)