14. toukokuuta 2012

pääskysestä ei päivääkään


Mukava päivä tänään...kesä.. pääskyset suihkivat aamuauringon säteissä ja samaan aikaan kaksi punatulkkupariskuntaa ruokaili mongolianvaahteran oksilla viimeisiä siemenien rippeitä..oli kesälintuja ja talvilintuja. Eipä sattunut kamera mukaan pihalle, myöhemmin sitten kuvailin tämän kevätkukka-esikkopenkin iltaauringossa. Kävin tänään äidin luona päiväkahvilla ja kahvien jälkeen sain hänet houkuteltua pienelle kävelylle ulos. Kävelyn jälkeen istuimme vielä suojaisalla seinustalla ja nautimme auringon lämmöstä, hän nauroikin, että ihan vanhan luita lämmittää. Koukkasin tullessa vielä isän haudalla putsailemassa syksyn roippeet pois, että saa sitten laitella kesäkukat sinnekin. Illansuussa alkoi tuulemaan aika vinhaan ja paneuduinkin sitten vaan sisähommiin.


...ja sitten... siis taas olin liian kärsimätön ja hätähousu..kurkkasin sinikämmenen suuntaan ohikulkiessani ja kas, kas, siellähän sitä kippuraiset lehdet pinnistelevät maanpinnalle...ihanaa, ei se ollutkaan talvesta nujertunut!!


On se vaan niin hienoa tämä alkukesä...ja varsinkin nyt, kun uusi kasvusto pukkaa maasta ja itsellenikin on tapahtumassa niin paljon...ja silti kaikki vanha turvallinen säilyy, miten sitä haluaakin aina vaan vakautta tähän elämäänsä...minulla lähinnä nämä hankalat jalkaongelmat ovat kyllä sekoittaneet pakkani ihan totaalisesti jo parin vuoden ajan, mutta jospa se nyt vihdoin tästä..
Onneksi on sen verran ollut vahva tuo tekemisen vimma, ettei ole päässyt itseensä käpertymään ja on jaksanut kiinnostua sellaisista asioista, mitkä ovat ollet mahdollisia toteuttaa käytännössä ja pitäneet optimismia yllä. Kyllähän kiitosta pitää antaa myös noille läheisille ja ystäville, unohtamatta mamman rakkaita karvakuonoja, ne jaksavat ainakin pitää virkeänä iloisilla hännän heilutuksillaan. No, jopas nyt rönsyilee tänä iltana..hyvää ettei rommaaniksi käänny...nyt lähen pehkuihin ja huomenna heti aamusta teen pihalla kierroksen, että montako milliä sitä on taas venytty siellä..jos vaan ei tule hallayö...

10 kommenttia:

 1. Upeat kuvat!

  On aina yhtä ihanaa huomata, että kasvit ovat selvinneet talvesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) ja nyt odottelen hieman maltillisemmin lisää..mm.sinikärhöä.

   Poista
 2. Ihania esikoita Sinulla! Meillä käy myös punatulkkuja nyt lintulaudalla, talvella niitä ei näkynyt pihapiirissä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän niin kovasti niiden tuoksusta..sain lapsena kummisedältä aina kesän alussa kimpun näitä..

   Poista
 3. Aivan upea esikkokuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :) tuo tausta kuvassa on aika ovela vahinko, suorastaan kuvausvirhe...mutta tykkään lopputuloksesta itsekin.

   Poista
 4. Ihanaa, sieltä se kevät tulee!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..siis maailman parasta aikaa..! :)

   Poista
 5. Vau,kauniita keväisiä kukkasia,ihanaa että on kevät,joka saa iloiselle mielelle♥,tulla tupsahdin jostain ja tulen uudelleen!Hyvää helatorstaita sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tansku,uusi lukija ja hyvää loppuviikkoa!

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)