21. toukokuuta 2012

pihahommaa ja maalausta

sunnuntai 20.5. Päivä on ollut monimuotoinen tänään. Aamu toi mukanaan hienon auringonpaisteen ja kävimme koirien kanssa kävelyllä, oli niin hienoa, linnut liversi ja oli niin tyyntä. Sen jälkeen jatkoin eilen aloittamaani puuhaa, laitoin kärhöille ym. mahdollisille köynnöksille kiipeilypaikkoja. Naapuri lahjoitti heinäseipäitä, joista sain kätevästi verkkojen avulla mainiot kapistukset. Tein pari lisää eli nyt on kolme "kiipeilytelinettä"... saa nähdä, miksi aikaa myöten "seinämäni" muotoutuu.. Hyvä on fujimusumen ja muiden kiipeillä. Ihanaa on katsella, miten paljon onkaan nuppujaviime kesänä istuttamassani  'Pointy' -kärhössä.


maanantai 21.5. No niin, päiväkin on tässä jo vaihtunut, tuli eilen illalla vieras ja siinää ilta meni taratellessa :) mukavaa.. Joo, eilen vielä maalailtiin ukelin kanssa lautoja, kun meillä alkaa ikkunaremontti koht'puoleen, tällä viikolla pitäisi uudet tulla...entisten 21 v. vanhojen lämpöarvot eivät ole enää normien mukaiset ja ulkopuolelta alkavat listat paukkua irti, kun ovat aivan auringon paahtamat ja haurastuneet.
Tänään oli sitten mielenkiintoinen päivä...ajoin ekakerran nurmikon ja..muutakin mukavaa tapahtui...mutta siitä myöhemmin, sen kunniaksi kuitenkin keräilin somisteeksi valkovuokkoja, joista muutama otos tämän postauksen liitteeksi. Nyt porottaa aurinko tosi kuumasti, täytyy lähteä tekemään kukkakierros pihamaalle, jälleen kerran...ainakin pihaojassa rentukka alkaa availla nuppujaan...1 kommentti:

  1. Kukkien kiipeilytelineet kuulostavat hienoilta:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)