22. heinäkuuta 2012

sininen sunnuntaiHyvä päivä tänään, aurinkokin muisti lämmittää säteillään aivan kuin havahtuneena hoitelemaan tehtäväänsä, kaiken synkistelyn jälkeen. Luottamus häneen on ollut koetuksella ja tänään vaivasi epäusko tilan pysyvyydestä. Sadetta, edes ukkosmyrskyä, ei ole tullut, epänormaalia. Lämpö saa  maasta nousemaan  muhevan, märän heinän ja mullan tuoksun, kosteus vallitsee kaikkialla ja purot lirisevät. Lierot tanssivat notkeaa, viipyilevää tanssiaan kostean mullan uumenissa, pinnalle eksyneen nappaa vikkelä västäräkki pyrstöään iloisesti lekutellen. Harmaasieppo sieppaa sinne tänne singahtelevan pikkuperhosen. Luonnossa kukin jatkaa omaa tehtäväänsä lämmöstä nautiskellen.Tästä tuli sitten sinisten päivä, jostain syystä minulle on kertynyt aika paljon sinisiä sävyjä, nyt täytynee hieman tarkkailla valintojaan. Onneksi on tullut sekaan sentään joitain valkoisia, kuten tuo yllä oleva laukka, Viherlandiasta mukaan lähteneet mukulat ovat vihdoin pinnistelleet avautumaan, ja nyt on jo lupa odotella päivänliljojen kukintaa, sieltä on luvassa värien tykitystä, semminkin jos kirkkaan punainen 'Eruption' avaa jo pullistelevat nuppunsa, en ole koskaan nähnyt vielä luonnossa, joten odottelen mielenkiinnolla. Alempana kärhö 'Arabella' kukkineen nojailee rennosti tukikehikkoonsa, jonka sai tämän kesän alussa ympärilleen, mikäs siinä on nojaillessa... 

En taija nyt enempöä jaksoa kirjutella, kun on semmonen  tunto, ettei lennä sanansäilä eikä aigomus virkkeeksi tokene!!!

BLoggaillaan!!
  

2 kommenttia:

  1. Tuo Arabella on aivan ihana! Itsekin haaveilen muista kuin jalokärhöistä, mutta niitä vain ei monessa paikassa tule vastaan.
    Siniset kukat ovat ihania, ritarinkannuksiasikin ihailen... Omani eivät oikein menesty, nytkin edellisvuotena istutetuista viidestä on enää yksi elossa ja sekin sinnittelee... Ehkä maani on niille liian raskas, harmi!

    VastaaPoista
  2. Upeita värisävyjä!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)