17. elokuuta 2012

en osta...ostan..?

Ehkäpä kukkaron nyörejä pitää huomenissa hieman löysytellä, auton keulan suuntaan kohti Tommolan tilaa ja voi olla, että on jonkunverran houkutuksia. Päivänliljat ovat siellä parhaassa kukassaan, joten...voi...oi...Miten lie sen kukkakaverin, tuntui ostoslista olevan oikein jämptisti laadittu :D merihalikkaa ja muuta mukavaa.. Saattaa olla ukelin Volvon takaosa tiukilla tulomatkalla, mut onneks on neliveto, niin jaksaa tuoda mammat kasveineen kotia ja on ainakin tilaa... oma Bemu saa jäädä kotiin ihmettelemään... Katselin juuri kuinka mahdottoman pullakat nuput on Luxury Lacessa, vaalean lilan värisessä päivänliljassa, varmaan jo huomenna aukeaa...hienoa!
Mutta nyt olen päättänyt pitää hillittimen hihnan tiukilla ja en sorru..en.. ehkä pari uutta päivänliljaa ja joku hieno kurjenmiekka...vaikka 'Ambassadour'...no katsotaan..kirjoittelenpahan myöhemmin miten emännän kävi reissussa...pitikö jarrut.. :) Hirveän kiva lähteä huristelemaan, kun en ole oikein koko kesänä ehtinyt yhtään mihinkään, kotosalla vaan...lähdemme kuudelta aamulla ja ilta on varmaan aika pitkällä, kun tulemme takaisin..matkaa on sen verran pitkälti...mukavaa tiedossa!!

2 kommenttia:

  1. Kiva! Itsekin olisin innoissani, jos Tommolalle pääsisin! Raportoihan siten mitä ostit (vaikka useassa erässä jos et kerralla uskalla kaikkea paljastaa ;-D)

    VastaaPoista
  2. Minuakin kiinnostaa, mitä auton perälle sitten päätyi:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)