2. syyskuuta 2012

Snow Apparation, päivänlilja

 
 
Siellä se piskuinen päivänlilja 'Snow Apparation' pilkistää kaikkien ispmpiensa keskellä. Yllättävän suuri kukka kumminkin, erottuu joukosta. Kukka ei ole ihan valkoinen, avautuu kellerävänä ja vaalenee sitten kerman väriseksi, keskusta jää kellertäväksi. Unohdin laittaa sen kuvan aiemmin aamulla, mutta eipähän tuo haitanne toinen postaus samalle päivälle. :) Tässä kuvassa näkyy osa penkistä, johon kuvittelen näiden liljojen sitten pikkuhiljaa levittäytyvän. Nyt siellä on siemenistä kasvaneita kukkia ja tuo iso sinivihreä hujoppi on parimetriseksi venynyt ruusu 'Lumo'.

7 kommenttia:

 1. Tomerasti Snow Apparation pyrkii sieltä isompien varjosta esille.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana valkoinen ja hienostunut päivänlilja ja hienoa, että olet vielä laittanut lajikenimen esille. Mistä olet kyseisen helmen hankkinut?
  Omassa puutarhassani on myös päivänliljoja mm.Stella de Oro, Sammy Russell ja kelta- ja rusopäivänliljoja.
  Kruunuvuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun päivänliljani on kotoisin Tommolantilalta,Leivonmäeltä.Siellä on aika iso valikoima, ja sitä paitsi kunnollisen kokoiset taimet. Olen nyt niin hurmaantunut noihin liljoihin :) helppohoitoisiakin.

   Poista
 3. Vierailimme tänä kesänä ensimmäisen kerran mieheni kanssa Tommolan tilalla, mökille Pohjanmaalle mennessämme.
  Todella paljon valinnanvaraa, kuten kerroit ja tosi ystävällinen palvelu ja asintuntevat neuvot. Matkaamme lähtikin kaikenlaista ja ensi kesänä pyrimme käymään taas uudelleen ostoksilla.
  Katsotaan josko minäkin onnistuisin saamaan valkoisen ihanuuden.

  Kruunuvuokko
  Kruunuvuokko

  VastaaPoista
 4. Kauniita päivänliljoja ja muitakin kukkia. Harmi vain kun syksy pukkaa päälle ja kukat katoaa. Ensi vuonna ilmestynevät uudelleen ja taas entistä kauniimpina.
  Hyvää syksyn alkua sillekin.

  VastaaPoista
 5. Päivänliljat ovat ihania loppukesän väriläiskiä! Sinulle on haaste Saaripalstalla.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)