11. marraskuuta 2012

TrackeriaMetallicaaAnastaciaa

Mukava talvinen päivä tänään..tosin en ole ehtinyt ulkoilemaan itse :) Hoidin ulkoilun hieman
eritavalla kuin yleensä, ukeli lähti Olavi-koiran kanssa metsään ja minä jäin kotihommiin. Tulipa mieleeni uusi Tracker-koiratutka ja sen gps... aika villiä kun sain kotona tietsikalta seurailla koiran ja ukon menoa metsässä. Siitä näkyi missä päin kuljeskelevat ja haukkulukematkin olisivat näkyneet jos tuo meidän rehvelo olisi vaan haukkunut, no Olttu on Olttu, se ei aina viitsi kun ei ole isompi hätä...No siinäpä aika vierähtikin, ruuanlaiton lomassa kurkkailin "miesten" puuhia. Jossain vaiheessa vilkaistuani näytölle näin että sieltä ollaan palaamassa kotiin ja soppa valmistui sopivasti tulijoille..siis Olalle kyllä ihan oma eväs. 

Neuleenkin kaivoin taas esille, siitä pitäisi valmistua jossain vaiheessa villapaita ukelille...hieman on ollut viivettä valmistumisessa..viime talvena neuloin muut osat ja nyt sitten huuta yhtä hihaa, sen aloitin tänään. Virittelin vanhat Pioneerit uudelleen asemiin kesäisen remontin jäljiltä ja hiii... ja luurit korville...kuuntelin  Metallicaa, sain työkaverilta lainaksi levyn..en ihan hirvee aidon metallimusiikin ystävä ole mutta aina valmis avartamaan ja kokeilemaan uutta..siis Metallica yllättää minut, en ole oikeastaan aiemmin erityisesti kuunnellut..nyt ymmärrän sukulaispojan katsannon tähän musiikkiin, möyheää stadionkamaa...on siellä ainakin muutama ihana kaunis balladinomainenkin, ihanasti kitarat naukuu ja solisti on huikee...Tulee mieleen Brucen konsertti Olympiastadionilla taannoin..Anastacian levy pyörii paraikaa ja sillä naisella on sitten mahtava ääni, olen aina ihaillut sitä ja luureista kuulee hienosti sävyt.. Yllätin kyllä itsenikin tässä joku aika sitten kun nykyinen räppi ym. mikälie rytmiikka iski eräässä yömenossa oikein täysillä, siinä on jotain tuttua meininkiä... vielä se rytmi löytyi vaikka edellisistä däänseistä on aikaa vierähtänytkin tovin...sainpas työkamut yllätettyä kunnolla..eivätpä tiedä 70-luvun loppupuolen diskohirmun meininkiä..että sitä jaksoikin...voi olla ihan hyväkin etteivät tiedä kaikkee...

Huomenna taas alkaa uusi viikko ja uudet kujeet...pihahommat ovat nyt jo takanapäin, jänisverkot on viritelty luumupuiden ympärille.. ei ole tullut kameraankaan koskettua aikoihin... nyt alkaa tää sisähaahuilu..kynttilät tulille ja takkaa ja uunia... ihanaa... niin kotoista.. pitää kai sitä alkaa joukuakin miettimään vähitellen, jos sais jonkun inspiksen siihen jutuun, sain kyllä hommattua jo uuden kynttelikön, kun entinen sanoi poks..ja kärähti, onneksi olin lähellä ettei käynyt pahemmin... 

Ensi lauantaina olisi taas pikkujoulua, meidän marttojen sellainen, ensin brunssia Kerubissa ja sitten teatteria kaupungin teatterissa...  ehkäpä ei muuta "teatteria" eikä rytmiikkaa tälläerää ;) eihän sitä nyt tavoiksi...ei jäsenet kestä...enää...ja on sitten immeisten aikoihin kotona.
Että silleen...kiva päivä!

Niin, blogissani on hieman erilainen näkymä ja se johtuu siitä että en saa enää ladattua uutta kuvaa yläkuvaksi ja pistin entisen eikä sekään enää kelpaa...pitäisi ostaa jotain lisätilaa, mutta siihen en ryhdy...pitää yrittää paneutua asiaan myöhemmin...4 kommenttia:

 1. Vai 70-luvun diskohirmu! 70-luvun musa on minusta jotenkin kaikkien aikojen parasta, niin melodista ja sytyttävää. Vaikka itse olinkin diskohirmuiässä 80-90-lukujen taitteessa ;-)
  Aina on kiva avartaa musamakua ja yllättyä itsekin, miten jostakin voi tykätä mistä ei ole kuvitellutkaan aiemmin pitävänsä.

  VastaaPoista
 2. Kätevää kun voi käydä metsälenkillä kotoa käsin :)
  Minulla oli jokin aika sitten postaus tuosta kuvatallennustilasta: http://autuasolo.blogspot.fi/2012/10/onko-kuvatallennustila-rajaton.html
  Siellä on paljon hyviä kommentteja, joista voi olla apua.

  VastaaPoista
 3. Olen joskus lukenut koiratutkasta. Kuulostaa mielenkiintoiselta välineeltä.

  Minä tykkään kuunnella siivotessa musiikkia, se tuo vauhtia, eikä hommat tunnnu niin työläiltä:)

  VastaaPoista
 4. Hei vaan!

  Blogissani on sinulle haaste:)
  http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi/2012/11/kuusi-kuvaa-kesasta-haaste.html

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)