2. joulukuuta 2012

tulee se sittenkin......se joulunaika...joulutunnelma taitaa orastaa tuolla jossain sielun sopukoissa. Ei siihen tarvinnut muuta kuin mennä kaapille, jonka kätköissä ovat menneiden vuosien joulusomisteiden rippeet ja perinnejutut. Seurauksena siitä on eilen ostetut muutamat uudet jouluiset valojutut, taisin ostaa jonkun liikaakin, mutta vien vaikka äidille silmäniloksi. Onnetonta oli se että yksi tähtivalosarja sammahti kohta kytkemisen jälkeen, tai osa siitä ja toinen pikkusarja ei syttynyt ollenkaan..eli kauppaan takaisin vaihtohommiin. No sellaista sattuu...

Tänään..kin on pakkasta 12 astetta ja lumi leijailee hillitysti maahan, onneksi se hirveä tuulikausi on ohitse tältäerää. Töihin lähdöt aamuisin oli kamppailua siitä mitä sitä völjäisi päälle että tarkenisi edes nämä ensimmäiset talven tuiverrukset..hrr... mutta en vielä untuvatakkia sentään kaivellut käyttöön, sen pakkasraja on minulla 15 astetta miinusta..vähintään. Tuntuupa sitten oikeasti lämpimämmältä kuin perusrotsi.

Nyt lähden ulkoilemaan ja Olavi varmaan on valmis lähtemään mukaan seuraksi, Veikko-poikahan ei lähde pitkin teitä hampparoimaan, sille kelpaa vaan metsä..ei ole autot haittana..ressukka pelkää niin paljon niitä. Koirapojille on uunissa puuro muhimassa ja takka on lämmitetty, pyykit pesty ym. kotipuuhat tehty joten on aika reippaan ulkoilma-annoksen.

Kivaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulukuun ensimmäistä viikkoa sinullekin! Noissa valosarjoissa on aika usein vikoja, olen viime aikoina vaatinut, että saan kokeilla niitä kaupassa, ettei tarvitse rahdata edestakaisin.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa joulun odotusta sinnekin!

    Minä näin muuten ensimmäistä kertaa pihajouluvalot, jotka muuttivat väriään keltaisesta, siniseksi, vihreäksi ja punaiseksi. Vähän niin kuin discossa. Enpä ole ennen sellaisia nähnyt.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)