5. tammikuuta 2013

nyt on eväät syöty...


 Joulupurkit tyhjänä, missä lienevät eväät.....hmmm.. ettei vaan tuossa navan ja rinnan välissä, kumma kellukka siinä... Siinä vuodenvaihde hupsahti, tänään on jo enimmät joulujutut raivailtu odottelemaan seuraavaa joulunaikaa, kaapinpäällä olevassa valosysteemissäkin näyttää patterit sopivasti hiipuvan. Rauhallista oli ja sai levätäkin ja etenkin ulkoilla*** tämän viikon jaksoikin jo pakertaa töissä ihan mukavasti. Osansa lienee silläkin että olen popsinut hieman lisävitamiinia purkista...


Joulun alla piipahdin joulumarkkinoilla, oli siellä vaikka mitä, sorruin ostoksiinkin..kanelimanteleita..iiihaaniaaa, haluaa jatkossa aina jouluksi...käsintehtyä saippuaa kevääksi, hienoa kukkatuoksua ja lehtivihreää..mmm... ukelille suutarinlohta ja kaikkee...mut en ostanut tuosta fudgekojusta mitään, ihailin vaan kauempaa..Eräänä päivänä..taisi olla ennen joulua launtaina.. kirpakka pakkasaamu.. osui silmiini mielestäni tosi kaunis näky joella, talvi pisti parastaan..osin jäätynyt joki höyrysi mahtavasti... kamera ei tietenkään sattunut mukaan joten oli tyytyminen puhelimen kameraan. Olin juuri menossa äitiä tervehtimään, ei tullut kamera mieleen..


Teittekö hyviä päätöksiä tätä vuotta varten..mie lupasi huolehtia ulkoilusta, miulla meni myöhäissyksy  ihan liikaa urvotellessa ja jotenkin en saanut revittyä marras-joulukuun aikana itseäni ulos sitten millään..mutta nyt on pakko korjata tilanne, ei sitä muuten jaksa... uusi mukava työkin ottaa voimavaroja ja sitten se...onko se sitä että vuosia karttuu ja alkaa hyytymään..ei kai ihan vielä...:) sanotaanko näin että puhtia riittää mutta pätkittäin, pitää muistaa huilata välillä... aah, kun alkaa auriko pilkistelemään hieman ylempää taivaanrannasta ja hanki kimmeltää, siitä se taas kone käynnistyy!! Jos vaikka lumikengät hommaisi..taas kerran..montakohan vuotta niitäkin olen ostellut.. nyt pitää laittaa toimeksi.

Mutta nyt poltellaan viimeiset kynttilät sekä sisällä että ulkona ja nautitaan vielä hetki hämyisestä talvitunnelmasta... vaikkapa kukkakuvin kyllästettyjä siemenluetteloita selaamalla, posti putkauttanut niitä muutaman, kuten teillekin...olen blogejanne lukiessa huomannut :D

11 kommenttia:

 1. Komeat maisemat!

  En lupaillut mitään uudeksi vuodeksi, minulla tuppaa aina ne unohtumaan;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en yleenä tee, mutta ajattelin josko uskaltaisi tämän kerran ja paremmin pitäisi lupaus kun ikäänkuin ääneen virkkaa...:)

   Poista
 2. Upeita talvimaisemia, hienot kuvat sait kännykälläkin. Uuden vuoden lupauksia en tehnyt, yritän parantaa ihan muuten.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanat talvikuvat!
  Mnullakin on vähän sellainen laiska, tylsistymiskausi menossa, todellakin puuskittain intoa. Koiruutta olen lenkittänyt, enpä juuri muuta.

  Mukavia hetkiä uudessa työpaikaissa :) Uuden paikan opettelu todellakin vie voimavaroja alussa. Meillä on tiimimuutos menossa ja uusia asiakkaita useita. Ensimmäisen tälläisen uuden työpäivän jälkeen tuntui kuin olisin tehnyt tuplavuron...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...siis tuplavuoron... ;)

   Poista
  2. Kiitos! Ja työhommista sen verran että minulla on sikäli hyvä tilanne että työpaikka on entinen mutta työ sinänsä on aivan eri ja aivan uusi juttukaikille..ihanaa saada olla mukana, ideoida ja saa vaikuttaa asioihin ja sitten lepo tekee terää viikonloppuisin :)

   Poista
 4. Onpa upeita talvimaisemia, tuollaisia harvoin meidän seuduilla näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, ja onneksi osuin paikalle, aina ei ole niin hyvä zägä..

   Poista
 5. Hei löysin blogiisi varmaan ekaa kertaa, tutun näköiset joulumarkkinat.
  Olet kyllä kuvannut tosi hienoja talvisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie..uusi tuttavuuteni:) Nämä markkinat kiertävät varmaan ympäri Suomea, nuo keskieurooppalaistyyliset kojut ovat hienoja...olisi paljon opittavaa esillepanosta suomen kauppiailla...

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)