6. helmikuuta 2013

Moikkelis!

Nythän sitten on niin että homma meni hankalaksi :(  miun läppäri sanoi piks, poks ja juuri kun olin miettinyt "pirjon" haasteeseen vastaamista..kuvatkin jo tsekkasin..en nyt tykkää tästä. Nyt kai on tunnustettava että olen blogiriippuvainen vaikka en ole sitä myöntänyt aiemmin edes unissani...ne periaatteet..hmmm. 
Enhän mie muuten, mutta kun olette te blogikaverit ja kun jossain takaraivossa on tunne että pitäisi se viikottainen annos kuulumisia tai jotain muuta laukaista ilmoille kavereiden luettavaksi ja lukea teidän hauskat juttunne.. Siis hui..en olisi uskonut että näin käy...no nyt on marssittava sinne missä on joku innokas ja ammattitaitoinen myyjä ja osaa myydä mulle KUNNON PELIN !!
Hei muuten... TERVETULOA lukijaksi "pivi" eri kiva juttu on se..
Kuulemisiin ja näkemisiin, palailen jahka saan koneen ikioman ja en tarvitse kisata ukelin kanssa tämän työkoneen käyttöajasta..

terkuin,

             kuva eräältä menneeltä vuosikymmeneltä kotiväkeni mullien seurassa..hii:)

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat kunnon koneen piakkoin, jotta voin taas käydä lukemassa kivoja postauksiasi :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saat koneen kuntoon mahdollisimman pian. Lainaläppärini meni kunnolla juntturaan aamulla ja pelästyin jo rikkoneeni sen, onneksi lähimmän atk-huollon väki sai elvytettyä koneen.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti pian näpyttelet uudella koneellasi menemään blogistaniassa :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti uusi kone löytyy pian:)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus! Ja vastaukset haastekysymyksiin, vihdoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta, lämmittää niin... Ja kiitos kun jaksoit pakertaa kysymyksiin vastauket, mukavaa oli lueskella :)

   Poista
 6. Huh, huh, kovaa on homma etsiä konetta, kun iskee se tutkijan vimma,että pitää perusteellisesti perehtyä minaisuuksiin ennenkuin tekee päätöksen ja malleja on miljoonia..hiljaa hyvä tulee...kai:))

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti saat uuden koneen:)

  Iloa, riemua, onneakin vähän mahtukoon Ystävänpäivääsi tähän ♥!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Hanne! Ystävänpäivä jo ohi mutta myöhästynyttä sellaista kaikille lukijoille ja oikeastaan sehän on joka päivä, ystävät putkahtelevat mieleen eri tilanteissa :)
  Ehkäpä huomenna pääsen jossain välissä pidemmäksi aikaa postailemaan koneelle, ensin aamulla lumikenkäilemään kuitenkin...

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia taas täällä Ansa. Hyvää kevään odotusta. Ystäväsi Kaisa (Englannista)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)