31. maaliskuuta 2013

d-vitamiinia ja mammutin hampaita

Morjesta tällekin palstalle ja lukijoille, jokunen uusikin, tervetuloa! Aika vierii niin nopsaan ettei oikein perässä pysy. Viimeisestä sepustuksestani on jo vierähtänyt aikaaa viikkoja, syy on kyllä pitkälti tämän tietotekniikan, mutta muutenkin on vaan sanat olleet jotenkin kadoksissa... ja kuvatkin.
No asiaa virkistää tämä hieno pääsiäisilma ja ahkera ulkoilu, nyt saa sitä D-vitskua ihan luonnosta lisäannoksen. Aivan kuin energiaa alkaisi puhkumaan jostain syvältä.. on sillä kevään tulolla ihmeellinen voima! Olemme koko porukalla lenkkeilleet ahkerasti, pitkin kyläteitä ja polkuja, tosin meidän Veikko-koira tekee tenän välillä, ei kai huvita kun alkaa tempomaan remmistä kotiin päin. Kaikki maanittelut saa käyttää että lähtee eteenpäin lönköttelemään :) Joskus joutuu kääntymään kotiinpäin aivan liian aikaisin..
Tänään teimme pitkän aamulenkin ja iltapäivällä kävin morjestamassa kukkakaveria, se olikin kiva juttu ihan extemporeella toteutettuna, oli niin kiva pakista kaikea ja tulipa heitettyä ilmaan taas keväinen puutarharetki Keski-Suomeen..hmm..Kun tulin kotiin lähdin mahtavan auringonpaisteen siivittämänä taas lenkille, kameran kanssa.. Ajatuksena mammutin hampaat! Ja siellähän ne olivat, kaikessa komeudessaan..kallion kupeessa...Kiipesin vielä katselemaan Tähtitornista kylän seutua..siellä se horisontissa kotikin pilkistää, ainakin kun tietää sen siellä olevan.


Räystääseen on muodostunut jälleen jääpuikkorivistö, yhdet tulivat jo kertaalleen alas.

Kevättä väreilee myös orastavissa ruusun lehdissä, pääsivät pariviikkoa sitten kellarista valoon. Mielessä alkaa jo välkkymään kuvajaiset sipulikukista jotka mahdollisesti putkahtavat mullasta kun lumet ovat sulaneet ja lämpö pakottaa ne kurkkimaan maan uumenista. Mitä kaikkea sitä tulikaan sinne syksyllä piilotettua, missähän se lista...Hyvää viikkoa ja pääsiäisen rippeitä, ihanaa kevät!!! Heipsulivei!3 kommenttia:

  1. Vau mitkä mammutin hampaat ! Upea näky !

    VastaaPoista
  2. Upeaa luonnontaidetta!

    VastaaPoista
  3. Hurjat ovat hampaat ja mammutin irvistys!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)