9. maaliskuuta 2013

vihdoinkin:)

Täällä sitä taas, rakkaat kaverit... venähti tämän koneen hommaaminen. Turvauduin sitten verkkokaupan antimiin, sieltä sujuikin supsikkaasti ostaminen. Ja mikä parasta, sain juuri mieleisen apparaatin, asennus hieman viivästyi mutta nyt on asetukset kunnossa. Toivottavasti pelitää yhtä hyvin kuin edellinenkin masiina. Nyt varmaan täytyy jatkaa siitä mihin jäin joitakin viikkoja sitten eli Pirjon mökkipuutarhassa -haasteeseen, jossa piti kertoa kahdeksan lempiasiaa kuvin... oli muuten aika vaikea homma valita kuvat kun kuvia on paljon, mutta enpä tiedä olisiko ne tässä yhteydessä kovinkaan kertovia..mutta yritän kuitenkin...


 Nämä kuvat menisi aivan hyvin jopa saman nimikkeen alle eli luonto, mutta selvennän hieman ja jokainen voi sitten päättää itse, mikä kuva mihinkin asiaan liittyy eli satunnaisessa järjestyksessä ystävät, matkat, kotiseutu, aamut, ruusut, koirat, luontohavainnot, hiljaisuus, rauha.Tuli hieman enemmän kuin kahdeksan mutta eipä lie haitaksi. Nämä on niin monielitteisiä juttuja...
Haasteesta on jo sen verran aikaa että en varsinaisesti jaa enää sitä eteenpäin, nyt taitaakin aika monella olla mielessä jo keväiset puutarha-asiat. Mutta ottakaa koppi kuka vaan haluaa, mukava haaste tämäkin.
Huomenna ajattelin käydä kellarissa kurkkimassa, mitä sinne kuuluu... varmaan ensimmäiset ruusut pitää nostaa jo valoon voimistumaan. Mutta aamusta koirien kanssa ensin lenkki ja josko jossain välissä vielä kävisi lumikenkäilemässä. Taas tuprutteli lunta viikolla ja taas saa polkua talloa auki, kivaa :)

Ja lopuksi vielä suuret kiitokset Kujeita ryytimaassa -blogin Kujeelle ihanasta tunnustuksesta, KIITOOOS!!

 

Ja nyt sitten voisin antaa tunnustuksen ihanille bloggareille: 
leenuliini Lasimaailma 2 ja kiitos kun tulit lukijakseni, olen myös itse ihan retkuna lasiin:) 
maaherrattaret Maaherrattaren paja, kauniita koruja!
Pivi Onnea istuttamassa, niin reheviä kuvia ja muhevaa juttua, sitten Terhi Mullan yllä, tässä vedän osittain kotiseutuun päin :) ja vielä Scilla Scillan puutarhassa -blogin, riemastuttavan luontevvaa juttuu, oi ja olis paljon muitakin mutta vaikka sitten toisen kerran.. 
Tunnustusta voi halutessaan kukin jakaa 5 blogille eteenpäin joilla on alle 200 lukijaa.
Tästä tulikin nyt maratontarina, jospa nyt voisin palata kerran viikkoon -rytmiini tästä eteenpäin. 
Mutta hei ,,, kevät tulloo, talitintit laullaa ja viherpeipot sirissöö pihapuissa, mikäpä se siitä parempoo ois :)))15 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ! Ja hauskojakin. Millaista tuo lumikenkäily on, oon miettinyt että olisiko mukavaa, nimittäin en tykkää hiihtämisestä, mutta järven jäälle tekisi mieli, olisivatko lumikengät siihen sopivat ?
  Kiitos tunnustuksesta, kaunis sydän.

  VastaaPoista
 2. Olipahan hienoja kuvia!!! Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Pivi: Kiitos ja ole hyvä vaan!
  Lumikenkäily on tosi mukavaa, ainakin jos sitä tekee yksin:)niin itsellistä, huikea vapauden tunne, fyysistä rasitusta ja runsain mitoin raitista ilmaa ja mikä parasta ei ole voiteluongelmia! Järven jäällä varmaan toimii jos siellä ei ole vettä, itse pidän eniten kuitenkin vaihtelevasta maastosta, voi kivuta mäkien päälle ihailemaan lumisia maisemia ja kunto kasvaa:)

  Maarit: Kiitosta ja hyvää sunnuntaita, loistava auringonpaiste täälläpäin Suomea, pakkasta oli aamulla 25 mutta nyt enää 18 astetta.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Kiva, että olet päässyt taas langoille :) Lumikenkäily on oiva tapa päästä metsiin talvisaikaan.

  VastaaPoista
 5. Komea kuvasarja!

  Siellä on siis kylmempää kuin täällä, meillä -20.

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihanat kuvat :) mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 8. Oii, kuinka kauniita lumienkeleitä! Kiitos kauniista tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia, kivahan noita on katsoa.

  VastaaPoista
 10. Huikeita kuvia ja rempseitä haukkuja! Ja lämmin kiitos tunnustuksesta, se oli minulle laatuaan ensimmäinen :) tämä bloggailu on sen verran opettelua vaativaa hommaa että vauhtiin päässee vasta vuosien kera...

  VastaaPoista
 11. Jäin vielä pohtimaan että mitä tuo kotiseutu- kommentti tarkoitti ja yllätyksekseni huomasin että asuinkuntasi on sama jossa reissaamme joka kk miehen kotiseudulla! Hauska yhteensattuma ja kasvien suhteen blogisi tuli entistä mielenkiintoisemmaksi kun yritän luovia itselle oudolla vyöhykkeellä mökkipuutarhan kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jotain mukavaa löytyy vaikka mikään ihmehortonomi en olekaan, päivänliljat ovat nousseet ruusujen ohella suosikeiksini ja pärjäävät hienosti meidän kulmilla :)

   Poista
 12. Kauniita kuvia kaikki! Metsä..aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 13. Kiitos vaan kaikille ihanista kommenteista :) Nyt kyllä alkaa jo kevät polttelemaan...ja kellarin aarteet, voi kun lämpenisi vaan tuo ilma :)

  VastaaPoista
 14. Onnea uudelle koneelle!
  Kauniita kuvia olit löytänyt jaettavaksi meille, kiitos niistä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)