13. huhtikuuta 2013

sadepäivän kuvajaisia

Kerrankin voi sanoa että ihana sade! Tietää lumien väistymistä, ainakin jos tulee niin lämmin viikko kuin säätiedotus on lupaillut. Letkeän lauantain ratoksi selailin viimekesän kuvia ja osui silmiini joitakin pisaraisia otoksia.


särkynytsydän  Lamprocapnos spectabilis


patioruusu jonka nimi ei ole tarkemmin tiedossa


hansaruusu Rosa 'Hansa'


teresanruusu Rosa 'Thérèse Bugnet'

 mustialanruusu Rosa 'Minette'


purppuratulikukka 'Verbascum phoeniceum'


Tulevaan kesään en ole kovin paljon valmistautunut, tänään kävin kellarista talvehtijoita pois, mutta en ole laittanut yhtään siementä potteihin, en ole edes gladioluksia laittanut kasvamaan. Turvaudun nyt niihin kukkasipuleihn mitä syksyllä upottelin maahan, odotan innolla mitä sieltä sitten nousee. Olen ajatellut, että tulevana kesänä täytyy laitella lavasta perennantaimia penkkeihin ja tehdä näiden olemassa olevien kasvien kanssa enemmän hommia. Taimiakin on melko runsaasti, saa jonkusen kuokaniskun nakata multaan ennekuin kaikki on paikallaan. Hiljaa hyvä tulee, en halua mitään pakkotyöleiriä perustaa pihamaalleni. Täytyy sitä elämästä muutenkin nauttia, ensimmäisenä retki Ruunaalle siinä vaiheessa kun sulamisvedet ryöppyää parhaimmillaan koskissa. Ja rentukankukkaretki lähimetsään on ehdottomasti listalla:))
Tällaisia tuumailuja tällä kertaa, kuvien epätarkkuus suokaa anteeksi, säädöt ei pokkarilla aina osu kohdalleen.... Huomenna aion käydä äitiä moikkaamassa ja ehkäpä Pielisjoen rantamaisemia samalla tiirailen, jos ei sada ihan kaatamalla.1 kommentti:

  1. Upeita kukkia! Tuossa purppuratulikukassa on mahtava väri.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)