12. toukokuuta 2013

toukokuuntoinensunnuntai
Kukkanen kaikille äideille.....ja aika monta lisää, lintuperspektiivistä, palloesikot alkavat työntää kukkavarsiaan...


ja minun ihka eka kääpiökurjenmiekka, kyllä se on niin pieni mutta ah, niin sievä....


nämä vaaleanpunaiset ovat tulleet Millan penkistä helminukkajäkkärän taimien mukana, kauniita..sadepäivän otos. Tänään on ollut tosiaan ensimmäinen oikea kesäpäivä, aurinko paistoi täydeltä terältä kaikkien äitien kunniaksi, kävin minäkin äidin luona ja nautiskelimme terassilla auringosta, mie ja meidän lempeä äiti...ja sattuipa paikalle muutakin sukua, oli kiva nähdä porukoita.
Itsellenihän tämä päivä ei ole muita päiviä erikoisempi, en ole itse äiti ja nämä perinteiset seremoniat eivät kosketa niin paljon, jäänee hyvinkin taka-alalle sitten kun se aika koittaa ettei omaa äitiä enää ole. Lapsettomalle pariskunnalle nämä erinäiset juhlapyhät muotoutuvat aika erilaisiksi ja merkitykset ovat hieman eri tasolla kuin perinteisissä perheissä, missä on lapsia ja jo ehkä useammassakin polvessa. No, näistä asioista voidaan olla montakin mieltä ja jätämpä tämän nyt sikseen muihin yhteyksiin.

Siirryn nyt hieman toisenlaisiin tunnelmiin, erään sadepäivän jälkeisiä silmuotoksia..
hieman väri-iloittelua...
Ai että tämä kevät on ihanaa!!

ps. Santra, en ole unohtanut haastettasi, palaan siihen...

3 kommenttia:

 1. Blogeissa on hurjasti ollut tänä keväänä noita kääpiökurjenmiekkoja ja sinunkin on jälleen yhtä ihastuttava kuin muutkin =) Myös edellisen postauksesi nyppykurjenpolven lehdistö on jännittävän upea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yleensäkin niin hurmioitunut erilaisista kurjenmiekoista, hienoja värejä ja taidokasta "muotoilua" :)ja sitä hienoa muotoilua löytyy yllättävän paljon kun tarpeeksi läheltä katsoo kuten tuo "nyppis" :D

   Poista
 2. Totta puhut, kevät on ihanaa! Ja ihania ovat kuvasikin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)