1. syyskuuta 2013

outo, valkoinen etana ja kiva tunnustusEräänä iltana, aivan hämärän rajamailla hipsehdin pihalla ja silmiini osui minulle ennestään tuntematon valkoinen etana.. en ole ikinä ennen tavannut. Kuva on epätarkka, en ehtiny paljonkaan tarkennella, kun kaveri mateli yllättävän nopeasti kohti lehden uumenia. Etana oli pituudeltaan noin 5-6 cm pitkä, siis aika normikokoinen.  Yhdistin kaksi kuvaa eri vinkkelistä, että saisi jonkinlaisen käsityksen oliosta. Vitikiehkurion lehdet olivat säilyneet, ettei vissiin ollut ruokailureissulla ja muita samankaltaisia kavereita ei myöskään näkynyt...No se etanasta.

Kiitokset tunnustuksesta  Pirjolle 'mökkipuutarhassa' -blogista, kiva saada sellainen ja niin kaunis kuvakin :)Mukavia blogeja, joita lueskelen, on monia monia, mutta voisin tälläkertaa jakaa tunnustuksia seuraaville:
 Viikko on vierähtänyt niin äkkiä, ihanat ilmat.. pihahommia on ollut mukava puuhailla. Perjantai-iltana piipahdimme venetsialaisissa tuossa Pielisjoen ylittävällä sillalla. Silta oli mahtavan näköinen satoine sillankaiteilla palavine roihuineen ja sillan alla olevilla kiveyksillä oli myös roihuja. Rantojen asukkaat olivat sytytelleet kokkoja täydentämään illan valoja. Tunnelma oli niin hieno, joen pinta tyyni ja jousten perhe lipui hämärässä kohti alajuoksua. Mutta arvatkaas, kuka unohti kameran kotiin ja kännykänkin... :(
Tänään jatkoin ruusujen pilkkomista ja katkoin jo ritarinkannusten ja muiden lakastuneiden kukkien varsia silppuriin. Kukat alkavat vedellä ns. viimeisiään, mutta jokunen sentään jaksaa ja jaksaa, oman pihani jaksaja tuntuu olevan amurinneilikka ja  minulle yllätykseksi, pikkusyreeni kukkii uudestaan uusien versojen latvoissa.
Tervetuloa lukijaksi, Nanna! Ihanaa...


4 kommenttia:

  1. Onpas erikoinen etana, taitaa olla albinoukkoetana. Syreenillä on kello väärässä ;)

    VastaaPoista
  2. Olisiko tuo etana albino, vai mikä, aikas on erikoinen tapaus. Kiitoa kauniista tunnustuksesta :).

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista!Albinoukkoetana se taitaa olla, en ole sitä enää löytänyt, lienee vaihtanut maisemaa, täytynee vaan kiittää vierailusta :) Tarja: ole hyvä vaan ja kiva kun liityit lukijaksi, tervetuloa, tavataan palstoilla!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)