5. syyskuuta 2013

viherpeukaloiden pakettiIhmettelin kun näin postissa piiiiitkän paketin, mietin mitä ihmettä minä tilasinkaan kuukausi sitten, muistin että syyssyreenin l. syyssyrikän ainakin, mutta eihän se noin iso kai pitäisi olla. Kotona availin kovin tiukasti teipattua pötkylää ja sieltä paljastui niin tutun näköisiä lehtiä pitkän rungon päässä. Olin saanut rungollisen pikkusyreenin, pensasmallinen minulla on ennestään. No kaunis se on tämäkin, mutta onpa nyt mietittävä taas istutuspaikkaa, ellei sitten tarvitse palauttaa, onhan se jonkunverran kalliimpi kuin syyssyrikkä. Laitoin meiliä Viherpeukaloille asiasta, saas nähdä mitä vastaavat :) Muutamia mukuloita olin tilannut, purppuramiekkaliljaa, jotain uutta punaista 'Miss Feya' varjoliljaa ja mustanpunaista 'Mapira' liljaa kaupanpäällisinä. Tarkoittanee sitä että jotain kukkapenkin kulmaa on ehkä levitettävä vielä tänä syksynä, no jos näin ihanat ilmat on niin mikäpäs se on niin tehdäkin iltapuhteena...

 Keltakaunokki vielä yrittää ehättää kukkimaan, nuppu on kuin kuiva käpy...

Istutuslavassa alkaa kukkimaan vaaleanpunainen tähtiputki, jospa ensikesänä sen saisin jo istutettua varsinaiselle paikalleen

Oregano aamuaurigossa..

kuvan nappasin aamulenkin jälkeen, joka alkoi kuulaana aamuna viime lauantaina klo 05.15, mikä ihana aamu, auringonnousun värit leikkivät taivaanrannassa, oli vielä melko hämärää...joelta nousi paksu sumupilvi... KIVAA LOPPUVIIKKOA!8 kommenttia:

 1. Saisipa joskus herättyä noin aikaisin, pääsisi ihailemaan aamun valoa. Jännittäviä puutarhalähetyksiä, kerran minäkin sain väärän taimen, eivät halunneet sitä takaisin ja lähettivät seuraavana keväänä vielä oikeankin kasvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat kerrassaan parasta aikaa vuorokaudessa ja kun on aamunvirkku, illan torkku niin ehtii nauttimaan ja ernergiat parhaimmillaan :) Viherpeukalolta tuli viesti, että toimittavat ensiviikolla oikean kukan ja ei tarvitse palauttaa pikkusyreeniä, hienoa toimintaa!

   Poista
 2. Pikkusyreenit ovat kyllä kauniita, toivottavasti sopiva tila löytyy.

  Upeat taivaan värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän löytyne, olin aiemmin suunnitellut 'jotain' kirsikkaista pikkupuuta keskemmälle pihaa, siis eikun istuttamaan, menee se pikkusyreenikin :)

   Poista
 3. Upeita värejä aamumaisemassa. Odottelen tässä omaa sipulitilaustani Viherpeukaloilta. Toivottavasti saapuu pian ja oikeanlaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna oli myös, mutta olin Olavi-koiran kanssa liikkeellä ja kamera kotona :) Eka kerran mullekin sattui että on väärä tuote, mutta ymmärtäähän sen, voi olla aika monta tilausta käsiteltävänä tähän aikaan vuodesta. Sieltä se sunkin paketti kohta tulee :) mukavaa aikaa tämä kevääseen valmistautuminen.

   Poista
 4. Vau mitä taivaskuvia!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)