24. marraskuuta 2013

lumikukkia

Vihdoinkin maa valkoisena, tätä olen odottanut, valoa, valoa...

... päiväkävelyä hieman kirpeässä kelissä, lumihiutaleiden leijuessa ympärillä...

Toivottavasti tästä lähtee tulemaan oikea talvi, ei enää yhtään synkän pimeää, sumun peittämää päivää, kiitos! Tänään oli niin ihanaa, kun aurinkokin pilkahteli taivaan rannasta, tuntui kuin ryhtikin olisi suoristunut monella sentillä, on se valo vaan niin  ihmeitä tekevää. No nyt kohti joulua, enää kuukausi aikaa. Joululeivonnaisten reseptien selaus voi alkaa, vähän perinteistä ja vähän uutta. Lehdet pursuavat mitä mielenkiintoisempia jouluvinkkejä, jos ei sitten toteudukkaan paljon mikään mutta kivasti niistä pääsee joulutunnelmaan kiinni. Siihen vielä muutamissa myyjäisissä ja joulumarkkinoilla käyntiä, niin avot, siinäpä se..
Nyt alan tästä laittelemman koirapojille ruokaa, kovin jo eräs vilkuilee tuossa, että alahan emäntä kilistellä ruokakuppia :) On näillä melkoiset tassukellot. Huomenna taas työviikko alkaa, luulenpa että siitä tulee taas mukavan puuhakas viikko ja mikäs on taas hommia tehdessä, kun on saanut ulkoilla ja rentoutua viikonlopun aikana.

Kiva, kun on tupsahtanut uusi lukija mukaan, tervetuloa Satu!

Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Hauskan näköisiä nuo uuden lumen kuorruttamat oksat ja marjat.

  VastaaPoista
 2. Lunta. Miten kaunista. Olisipa jo täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Kaunista! meilläpäin on vielä lumetonta

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Ihanaa tuo valon määrä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Niin jouluista tunnelmaa. Meillä ei tällä hetkellä ole lunta ollenkaan

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, blogiystäväiseni :) Olen viettänyt hieman hiljaiseloa tällä saralla, mutta pikkuhiljaa palataan palstoille...päivät alkavat pitenemään ;) ja puutarhajutut välkkyvät mielen syövereissä..jo on pari siemenluetteloa ilmestynyt!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)