26. tammikuuta 2014

Kahvikutsut

Kiitos Maarit kahvikutsusta, olipa ihan mukava käväistä Garden of my Dreamsillä:) Jotkut kysymykset ovat minulle aika kinkkisiä, en niin kovin paljon tule pohdiskelleeksi tällaisia asioita, saati sitten julkaise niitä. Mutta tämä kutsu sai aikaan sen, että aloin paistella pullaa tänään, onhan sitä oltava vieraille jotain tarjottavaa. Paistoin useamman sorttisia pullia, voisilmäsellaisia, korvapuusteja, kierrepullia appelsiinimarmelaaditäyteellä ja sitten sellaisia mihin tuli kastanjamassaa, jota tein joulunaikaan, sekoitin sen tuorejuustoon ja siihenkin laitoin vielä mausteeksi appelsiinimarmelaadia. Siinäpä samalla sain tuhottua jääkaapista aineksia, mitä olin jo ostellut aiemmin. Ihan niistä kelvollisisa tuli, kastanjamassa maistuu hieman mantelimassalta, mutta pieni ero on ja varsinkin kun tietää sitä pullassa olevan.

Tässä kuvassa kylläkin kahvikehriä aiemmalta pullainnostukseltani  pari viikkoa sitten. En tullut tänään ottaneeksi kameraa esille. 

Sitten kysymyksiin, jotka sain Maaritilta:

1. Mikä on sisustustyylisi?
 En tiedä, onko nyt erikoista tyyliä, värit ovat ehdottoman tärkeitä, haluan niiden natsaavan keskenään, ja jonkinsorttista laatua on oltava tai ollaan ilman:) En pidä paljosta tavaramäärästä, kaikella, ainakin lähes, on oma paikkansa. Enempi selkeää linjaa, pieni romantikko on jossain kurkkimassa, koska yhden huoneen olen sisustanut hieman romanttiseksi, ja siihen on käytännön syykin, huone on sen verran pieni, että sinne sopii pienet, romanttiset kalusteet.

2.Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Aika tasaisesti kaikkiin, pikkuhiljaa, en jaksa sitä, että yksi paikka on laitettu ja toinen rempallaan...

3.Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Paha kysymys, en yleensä pode huonoa omaa tuntoa, jos saan hyvää ja tärkeää vastinetta rahoilleni, olipa sitä käytettävissä tosi niukasti tai hieman enemmän..kun rahaa ei kuitenkaan voi humputella mielestäni

4.Mihin käytät paljon rahaa? 
En kai erikoisesti mihinkään, kun ei stä nyt niin tuhlattavaksi asti ole, normielämään menee ja kesällä ns. veikkausrahat "sijoitan" puutarhaan:) kun katson että siitä on iloa enemmän kuin 8€ lotosta viikottain, josta ei kuitenkaan voita mitään..

5.Mistä onnesta unelmoit?
Jatkuvuudesta, pysyvyydestä, terveydestä ja pienistä iloisista yllätyksistä arjen keskellä.

 6.Missä asiassa olet tunnollisin?
Koirien hoidossa varmaan, ne pitää ruokkia tiettyyn aikaan ja hoitaa muutenkin, että asiat on kohdallaan  ja sitten kai töissä ...

     7.Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Luotettavuus ja kuuntelutaito

8.Mikä on miehen parhain ominaisuus? 
Luotettavuus ja ahkeruus

Tässäpä olikin mukavaa pohtimista näin äkkiseltään, jos joku bloggari haluaa osallistua tähän, niin jakoon vaan, kivoja kutsuttavia olisi hyvin paljon ja on jo myöhä minun mittapuun mukaan, on painuttava pehkuihin, en jaksa alkaa linkittelemään enää. Huomenna pitää jaksaa pakertaa töissä. Voi olla että seuraavan kerran palaan palstoille vasta viikonloppuna, olen niin sippi iltaisin, ettei tule paljon konetta avattua.

Hyvää viikkoa kaikille!
 

7 kommenttia:

 1. Kivat vastaukset!

  Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan kuin flunssaa pukkais, toivottavasti painuu ohitse..

   Poista
 2. Sinä taidat olla niitä, jotka laittavat vähän sitä ja hiukan tuota ja sitten onkin jo valmista. Varmasti tuli herkullisia pullia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kummasti oppii "säveltämään" kun lähimpään kauppaan on 8 km :) ja leipominen on paljon mieluisampaa puuhaa kuin ruuanlaitto..

   Poista
 3. Kiva haaste, mukava lueskella toisten vastauksia.
  Mulla olis sulle tunnustus blogissani, käyppä hakemassa.:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja vastauksia olit keksinyt! MIkä ihmeen herkku tuo kastanjamassa on? Onko sitä tavallisissa marketeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, en tiedä onko marketeissa, joulun aikaan kypsensin kastanjat ja maistelin, en hirveesti riemastunut niiden mausta, etsin netistä ohjetta mitä niistä voisi tehdä. Sattui eteeni ohje johon tuli maitoa, vaniljasokeria hieman ja olikohan jotain muuta, keitettiin seos pehmeäksi, sauvasekoittimella survoin massaksi, sitten maku olikin tosi mukava, sitä massaa liitoin pullien sisään:) ihan hyvin sopi täytteeksi

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)