2. helmikuuta 2014

tunnustus ja talviromoska

Kiitos tunnustuksesta "puutarhuri" blogista Salainen puutarha, mukava ja piristävä yllätys, varsinkin kun olin viimeviikon ajan taistellut flunssaa vastaan ja jouduin antamaan torstaina periksi kuumelle. Olin jo keskiviikkona lähtenyt aiemmin töistä lepäilemään ja niin torstainakin, mutta illalla nosti sittemn kuumeen ja jäin sitten perjantaina suosiolla kotiin parantelemaan. Nyt vasta alkaa tuntua siltä, että olo korjaantuu ja huomenna suunnistan taas töihin. Nenä on edelleen hyvin tukkoinen ja kipeä, kävin kuitenkin jo pikkuisen happihyppelyllä Veikko-koiran, ukelin ja Olavi-koiran kanssa. Veikon kanssa käännyimme aiemmin kotiin, joka ei sitten tällä kertaa ollutkaan hänen mieleensä, yleensä on toisinpäin, minä jatkaisin lenkkiä mutta hän ei halua:) Hän on mieheni sanonnan mukaan aivan "mielialakoira", tekee mitä itsestä milloinkin huvittaa, ettei vaan ottaisi mallia isännästään:)


Niin, tällainen tupsahti blogiini Salaisesta puutarhasta, joka liikkuu hyvin samoilla linjoilla kuin oma puutarhainnostukseni, kokeilua, yritystä ja erehdystä sekä innostumista luonnon ja ympäristön ihmeistä. 
Jatkan tunnustusta muutamaan mukavaan blogiin, jotka ilahduttavat postauksillaan ja joistakin on tullut suorastaan melkein "tuttuja":

Saran mökissä ja puutarhassa, olet jo saanutkin tämän tunnustuksen mutta haluan silti mainita, ihanat kuvat
Rikkaruohoelämää, lähes koko ajan ollut seuranani, mitä olen blogiani pitänyt, kiitos siitä
Perennapuutarhurin blogi, uudempi tuttavuus, jonka Heidi-Maaria on alansa ammattilainen ja kirjoittelee myös blogia
tässä muutamia...
Voi, on niin vaikeaa päättää mihin tätä jakaisi, on niin monia ns. vakkareita, joita lueskelen, mutta saahan tämän ottaa mukaansa ken haluaa, kuvakin on ihan kaunis:) ja mukavaa on se että uusia kirjoittajia ja seuraajia ilmaantuu koko ajan. En tiedä olenko ihan hassu, mutta esim. säätiedotuksia katsellessa huomaan ajattelevani että nyt sillä ja sillä blogilla on sellainen ilma, ja mitenkähän ne nyt siellä Pohjanmaalla tulvissa selviävät, tai mitä tapahtuu Kainuussa tai Turun saaristossa... tai Kemin tienoilla, Rovaniemellä??
Nyt venyi tämä juttu ihan muuhun kuin ajattelin. Täytyy seuraavan kerran kirjoittaa siitä aiheesta koko juttu, mitä alunperin ajattelin tähän jatkoksi lisätä...nimittäin mm.pitämääni exel- luetteloon, johon kirjaan kasvieni tiedot...
Nyt täytyy lähteä juomaan lämmintä ja valtaisiko ihan sohvan kera lämpimän villahuovan, olisiko hyvä idea?

Hyvää sunnuntaita!8 kommenttia:

 1. Onnea kivasta tunnustuksesta! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta anski!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mieltälämmittävästä tunnustuksesta, Anski! Ota nyt vaan varovasti sen flunssan kanssa. Parantele rauhassa, ettei tulisi mitään jälkitauteja. Meillä päin on flunssan kylkiäisenä ollut tosi paljon poskiontelontulehdusta.

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustuksesta! Toivottavasti paranit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anski! Aina nämä tunnustukset tuntuvat yhtä mukavilta. Flunssaa tuntuu nyt olevan vähän joka puolella. Koitahan levätä ja hoitaa itsesi terveeksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kommenteistanne Kukkaiselämää, Saraheinä, Konnadonna, Maarit ja between! Flunssa alkaa jo taittumaan, hieman on nenä vielä tukkoinen ja pää kipeä, mutta eiköhän se tästä..olen harrastanut kukkaterapiaa katselemalla ihania kukkakuvia blogeista. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Hei Anski, heitin sinulle blogissani haasteen, ota kiinni!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anski ! Kiva että olet iloinen blogistani, mukava tunnustus :)
  Laitan sen varmaan nyt viikonloppuna laittaa jakoon. Oli niin kiirusta etten heti ehtinyt reagoida.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)