16. maaliskuuta 2014

Arvonta on suoritettu..ja voittaja on...

  BEATE56

blogista VARJOISTA VALOON
onnennumerolla 80

Onnea voittajalle!!

Ja pienen yllätysvoiton saa myös numero 30 Maruna, ihan siksi, koska oli niin ihanaa, kun osallistuitte niin ahkerasti arvontaan... antaisin vaikka kaikille jonkun palkinnon, mutta siinä taitaisi olla hieman liian iso urakka.

Mahtavan paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistujille, arpoja tuli kokonaista 108 kappaletta, osa anonyymeinä, osa blogien kautta ja erityiskiitokset niille, jotka jaksoivat vielä linkittääkkin arvonnan omille sivuilleen :) Arpapurkki pursui ja arvonnan suoritti kyläilemään saapunut ystäväni. Nyt onkin mukavaa tutustua itsekin uusiin blogeihin, siellä tuli vastaan nin paljon sellaisia mistä en aikaisemmin ollut tiennytkään, on puutarhha ja sisustusta ja vaikka mitä..

Beate ja Maruna, olisitteko ystävällisiä, ja lähettäisitte yhteystietonne blogin sivulla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, niin voin lähetellä voitot tulemaan.
 
Tänään on tuuli tuivertanut niin hurjan kovasti, aamukävelyllä tuntui ettei pystyssä pysy, aurinko onneksi paistaa täydeltä terältä. Lähitienoolla on parhaillaan menossa ampumahiihdon maailma cuppi, tuuli tekee varmaan ainakinkin osittain ihan omaa tulosluetteloaan. Kaisa on kuitenkin saanut kuuleman mukaan mainion tuloksen aikaiseksi. En ole paljonkaan seuraillut urheilua, ei ole koskaan ollut niitä mielipuuhiani, vaikka itse pidänkin/pitäisin liikunnasta ja harrastelen jossain määrin, kun vain jäseneni millloin kestävät sitä. Onneksi alkaa kohta nuo pihapuuhat, niin pääsee "verryttelemään" :) 

Lopuksi autotallikuva talvehtineesta sypressistä, muratista ja taustalla pilkottavasta kärhöstä, ruusuja en vielä kuvaillut, ei vielä kovinkaan paljon viherrä mokomat piikkioksat:)


Kivaa tulevaa viikkoa!

 

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Ihanan vihreänä on murattisi säilynyt!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, aivan mahtavaa :)). Nyt ei tarvitse ostaa uusia pikkusaksia. Laitan mailia tulemaan just.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille! Ihanaa tosiaan, että kohta päästään puutarhaa mylläämään.

  VastaaPoista
 4. Hyvin talvehtinut muratti ja sypressi.
  Aurinkoista päivänjatkoa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)