6. maaliskuuta 2014

ihan vaan mietteitä ja arvontaa..

Loppuviikko taas käsillä, kyllä aika huristaa sellaista kyytiä, ettei meinaa perässä pysyä. Meillä vaan lumet pysyy tanakasti maassa, toisissa blogeissa on niin keväisiä kuvia että..no kaikki aikanaan. Eilen illalla oli komiat revontulet ja näin muuten iltakävelyllä viirupöllönkin, siellä se huhuili puussa kumakasti. Hiljeni sitten tarkkailemaan minua, kun tulin lähemmäksi ja jatkoi ääntelyään kun loittonin sopivan matkan päähän. Aika kookas kaveri se viirupöllö.. luulin pienemmäksi.
Viikonloppuna täytyy kellarikasveja nostaa autotallin ikkunan eteen valoa saamaan. En ole kurkistanut, mitä kuulunee koko kellariin. Ukeli tuolla juuri huutelee löytäneensä ikkunan eteen sopivan kasvihyllyn, joku mainos siis. Täytynee suunnistaa ostoksille lauantaina. Laittelin kelloköynnöksen siemenet itämään, en vielä muita, etteivät kasva liian nopsaan. Luulen, ettei ihan kesä tule kuitenkaan paljon aikaisemmin kuin ennenkään ja kasveja ei pääse "opettamaan" ulos. On se vaan taas ihana aika käsillä..saa multaa kynsien alle :)

piha ja piennar -kevätarvonta jatkuu... käykäähän osallistumassa arvontaan..johon pääsee mm. TÄÄLTÄKirjassa on aika mukavia ohjeita...ja kyllä varmaan sekatööreilläkin jotain saa aikaiseksi..Hyvää loppuviikkoa lukijat ja tervetuloa mukaan kaikki uudet lukijat, käyn pikkuhiljaa tutustumassa mielenkiintoisiin blogeihinne!
6 kommenttia:

 1. Asun etelärannikolla, mutta aika vähän meidän pihalla on kevättä. Lunta ei ole paljon, alapihalla valkea, vaikkakin aika ohut kerros. Olen kummastellut ihmisten puhetta +8 asteen lämpötiloista, sillä meillä on parhaimmillaan ollut +3 astetta. Tästä huomaa sen, kuinka tontin olosuhteetkin vaihtelevat kovin paljon. Mutta kevät tulee niin teille kuin meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee, tänään olikin jo lämpöisempää ja aurinkokin pilkahteli.

   Poista
 2. Wau, revontulia ja viirupöllö, ne haluaisin nähdä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä koskaan tiedä, milloin tupsahtaa eteen, kun olet niin usein luontoretkellä, kevättalvi on otollista aikaa.

   Poista
 3. Revontulia, näkisinpä minäkin pitkästä aikaa. Minullakin on suunnitelmissa hakea kellariasukkeja valoon, että pääsevät kasvun alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Revontulia ei sitten ole sen koommin näkynytkään, ainoastaan sinä yhtenä iltana, oli siis sattuma että silmät osuivat taivaalle juuri silloin:) Tänään otin ruusuja ja sypressin pois keltsusta, hyvin jaksoivat. Kärhöissäkin oli alkuja, mutta ne jätin vielä odottelemaan muutamaksi viikoksi.

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)