1. toukokuuta 2014

värikästä vappua!Aloituksessa keväisen keltainen, pian aukeneva torvinarsissi...


seuraavaksi rungollinen lamoherukka punertavan nupun kera...


kääpiömantelin nuppu ei jää pekkaa pahemmaksi vihertävänruskeassaan...


saati lilansävyiset kevätesikot, jotka ehtivät ensimmäisinä aukaisemaan kukkiaan


..ja mikäs suti se siinä , punaisena hehkuva kartanopionin alku..

Tässä pikainen värikatselmus tänään vapunpäivänä, löytyyhän näitä kun kyykistyy hieman alemmaksi kameran linssin kanssa :) Sää on ollut tänään vaihteleva, välillä on hyytävän kylmää, mutta kun aurinko kömpii esiin pilven takaa, niin johan lämpenee. Onneksi ei ole satanut ollenkaan, ja sain taas pihan haravointia hieman eteenpäin. Kävin jokirannassakin kävelyllä, oli niin hiljaista... oikein mukava vapun päivä, paitsi omassa pihassa sirkkelit vinkui vielä remontin vuoksi :) tai oikeastaan siellä valmistui kuisteille mainiot penkit ja koiratkin saivat uuden rappusen asumuksensa eteen.9 kommenttia:

 1. Kyllä kevät on ihanaa aikaa! Meille satoi lunta 5cm tänä aamuna. Päivän mittaan sulivat onneksi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, aina yhtä ihanaa :) Meillä satoi tänään kaikkea mahdollista, lunta, räntää, rakeita ja välillä porotti aurinko.

   Poista
 2. Nyt saa tosiaan paras kuvausasento kontillaan :O) Kauniita alkuja ja kivoilta kuulostavat uudet penkit ja jotakin koirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varastaa isännän polvisuojat parempaan käyttöön ja vinssi nostamaan ylös, kun kuva on räpätty :) Meidän vanhempi jermukka koiruus testaa yleensä purukalustoaan aina uusiin tarhakalusteisiin, mutta ei vielä näy jälkiä.

   Poista
 3. Kivasti siellä jo kasvaa vaikka mitä. Tuntuu että tää kylmyys jumitti nyt kaiken kasvun. Täytyy lähteä nyt ulos tutkimaan, kasvaako täällä mikään :)

  VastaaPoista
 4. So lovely flowers portrait and images.
  Good Saturday from Marit.

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)