19. elokuuta 2014

asiassa monta puolta...
Illat pimenevät huimaa vauhtia, pikkuhiljaa sa kaivella kynttilät esille. Pihalla syyshortensia hehkuu valkoisempana kuin konsanaan päiväsaikaan. Mukavaa tiedossa, lauantaiaamuna auton keula kohti pohjoista, ei ihan lappiLappiin, mutta kuitenkin siihen suuntaan. Saattaapi joutua käymään Oulangan kansallispuistossa ja niin, Pentikin mäkeä kai ei voi ohittaa ihan noin vaan, onhan siinä matkalla myös Riisitunturi. Täytyy muistaa ladata kameran akku ja vaihtarikin olisi hyvä muistaa ottaa mukaan.
Nyt on tulossa blogiin hieman hiljaisempi aika, reissunpäällä tuskin kosken paljonkaan näihin vempaimiin. Vaikka en ole kuin viikon verran lomalla, otan lomaa myös tällä sektorilla, työkin kun on nettihommaa enimmäkseen, tai oikeastaan kokonaan. Siis heissulivei pariksi viikkoa!! Ps. Facebookiin voi kyllä lipsahtaa jotain reissunpäältä...

Hei, meinasin unohtaa, tervetuloa lukijaksi, Susanna!11 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua ja kertomuksia odotellen :) Ihan mahtavia luvia taas!

  VastaaPoista
 2. Anski ollaan samaan suuntaan menossa lauantai aamuna aikaisiin auton nokka kohti Muonioon olemme viikon siellä vaaeltamassa. Hyvää lomaa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa reissua. Oulangan kp on ihana paikka, olen ollut siellä kurssilaisena, assarina ja etsinyt sen laajennusosia. Mahtavia kokemuksia sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hyvät blogikaverit kommenteista! Pari päivää töitä ja sitten lomaselle. Tuleekohan vieroitusoireita viikossa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania makroja:)
  Ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia ihastelin ja samalla toivotan mukavaa lomamatkaa.

  VastaaPoista
 7. Aivan upeat kuvat! Ja hienoa matkaa ja hienoja kuvia sitten täälläki odotellaan :)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommenteista ja lomatoivotuksista, nyt vaan kävi niin, että reissuni peruuntui yllättävän tapahtuman vuoksi, nyt on tärkeää minun olla kotona. Uusia lomia tulee ja kyllä ne lomakohteet siellä säilyvät...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)