4. syyskuuta 2014

joku voi etsiä..

... aioin vaihtanut blogini osoitteen, ei oikein onnistunut joten täällä entisessä ollaan. Jotenkin tuntui siltä, että pihajapiennar sivuston nimi oli vaikka missä, mitä ihmeellisimmillä sivuilla. Jopa jollain pelisivuillakin... onko muilla samoja kokemuksia? En tiedä, olisiko osoitteen muutosta mitään apua pidemmällä aikavälillä, mutta enpä usko että juttuni oikeasti kiinnostaa ketään jossain indokiinassa. En kuitenkaan raaskisi kokonaan poistua näistä kuvioista, tämä on ihan kiva harrastus. 
Ja porukalla on vielä kivempaa...


No jos nyt kuitenkin jatkan tätä juttua ja kerron, että tänään oli ihan huisin lämmin ja aurinkoinen ilma vaikka töissä ollessa siitä ei tietenkään pääse nauttimaan, mutta ilta oli oikein lempeän lämmin. Istutin taas:) pari pijjoonii.. itoh hybridiä ja luonnonpionia, jännää taas keväällä odotella, onko siellä nousemassa piipakkeita. Syyslannoitteitakin sain 'viskottua' kukille ja pensaille, vastaan tuli muuten yksi suuri ilon aihekin. Luulin että 'Piilu' kärhöni oli kuollut, mutta juuresta olikin noussut yksi terhakan näköinen alku. Olisi hienoa kun se jaksaisi virkistyä kasvamaan kunnolla ja saisi sen vielä menemään talvenkin yli. Kaikista keväällä istuttamistasni kärhöistä ei todellakaan tullut hurmaavia kukkameriä, mutta hengissä kuitenkin ovat, ensikesänä uudella onnella.

  Keräilin tuossa illan päätteeksi hieman kukkia maljakkoon, kosmoskukkia, jotka kasvatin siemenistä (niistä tuli ihan valtavat puskat) ja atsaleasilkkikukkaa, sekaan nappasin kesäkukkaruukusta hopeaeukalyptyksen oksia. Hopeaeukalyptys on kasvanut kivasti ja siitäpä taitaa tulla kesäkukkasuosikkini :)
Nyt täytyy laittaa läppäri kiinni ja painua unten maille, huomenna on vielä työpäivä, toivotaan, että meille pihahaahuilijoille olisi oikein suotuisat viikonloppuilmat:)

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille, toivottavasti vielä löydätte blogini jostain bittisyövereistä!

 

6 kommenttia:

 1. Hyvä nimihän tämä on. Minulla on muutama blogi, mille on vaihdettu nimeä. Niiden päivitykset eivät enään näy blogiluettelossa, vaan joudun käymään katsomassa ne muistinvaraisesti uudestaan. Eucalyptus onkin uusi juttu. Pitääkin kokeilla. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Heipsis! Kyseessä voivat olla spämmit, jos näitä ihmeellisiä osoitteita näkyy sulla Blogger-tilastoissa liikenteen lähteissä ?! Käsittääkseni ne on jotain roskapostiautomaatteja, kukaan ei oikeasti käy katsomassa blogia, mutta niitä kummallisia linkkejä Blogger-tilastoissa ei kannata klikata, koska ymmärtääkseni siitä nämä roskapostihemmot saavat vaan lisää tuulta siipiensä alle. Jos kyse on spämmeistä niin luulen, että blogin nimen vaihto on sen puoleen aivan turha toimenpide. Eiköhän tällaiset tahot löydä ikävä kyllä blogin kuin blogin.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä bloginimi tämä on. Joskus tuumin itsekin, josko vaihtaisin, mutta silloin aloittaisi tavallaan alusta.
  Minun piiluni ei nukkunut ainuttakaan kukkaa ja on muutenkin aika surkean oloinen. On kuitenkin hengissä, joten josko siitä olisi iloa ensi kesänä.
  Oikein kaunis kesä kukkakimppu. Ja tänään oli hieno ilma, samanlaista luvattiin huomiseksikin.

  VastaaPoista
 4. Roskapostia tulee valtavasti ja niiden mukana myös näitä kummia sivustoja. Sama ongelma tuntuu nyt vaivaavan monia muitakin blogeja.

  VastaaPoista
 5. Hei, nyt on ilmeisesti tullut virheellinen käsitys, että aioin muuttaa blogin nimeä, tiedän toki, ettei se auta mitään spämmeihin. Samoin tuon klikkailun suhteen:) Aikomukseni oli siirtää koko blogi toiseen osoitteeseen, mutta se osoittautui melko työlääksi hommaksi. Ja sekin, että tavallaan kaikki alkaisi alusta. Mutta ei mitään, jatketaan entiseen malliin ja eipähän näissä jutuissa mitä kirjoitellaan, ole mitään erityisen salaista, tiedämme varmaan jokainen, joka kirjoittaa näihin yhteisöpalveluihin, että osoittet päätyvät jossain vaiheesa roskapostittajien käsiin. Riskinä on aina se, että blogin osoite leviää pitkin maailmaa mitä kummallisimmille sivuille joilla ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa. Osoitteet ovat kauppatavaraa, työni kautta nämä jutut ovat tulleet "jonkinverran" tutuiksi.Olen vaan laittanut merkille, että nämä spämmit yms. ovat lisääntyneet viimeaikoina huomattavasti.

  VastaaPoista
 6. Välillä näitä ihmeellisyyksiä tapahtuu täällä Blogistaniassa... Kaunis kukkakimppu! Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)