2. lokakuuta 2014

mitäs keväällä kukkikaan, ainakin jokunen tulppaani

huhtikuun 27. pvä

toukokuun 26. pvä

kesäkuun 2. pvä

kesäkuun 4. pväkesäkuun 13. pvä

Muistin virkistykseksi aloin selailemaan kevätkuvia, no jotain löytyi, eipä kovin paljon ollut kuvia sipulikukista. Ehkäpä ne on jo niin moneen kertaan kuvattuja, ettei enää inspiroinut ottaa uusiksi. Onneksi ensikevääksi on tulossa monta uutta, ainakin narsisseja:)

Ihan kiva näitä kesäkuvia on käydä läpi näin iltapimeällä, tulee kesäfiilis!  Hienoa kun on ollut niin kirkkaita syyspäiviä, eilen illallakin oli pirtsakka keli käydä lenkillä. No, tämä ilta on mennyt sitten ihan vaan haahuillessa, takkaa lämmitellessä, ja hitsin pullaa paistaessa ja nyt on ähky:) lämmin pulla..nam... no on tuolla pyykit vielä odottamassa ripustamistaan.. Ettei nyt vaan tulisi tavoiksi tällainen möhöttäminen iltaisin, kun alkaa pimeä hiipiä nurkissa. Täytyy pitää varansa, kaipa se tuo kummallinen etukellukka alkaa ottamaan kohta vastaan, jos tähän jää:)


Hyvää loppuviikkoa, toivotaan hyviä ulkoilukelejä!
13 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! Huoh, tuo puna-keltainen liekkukuvioinen tulppaani on huikea, vau! Kyllä näistä kuvista taas näkee, että tihkusateessa kyykkiminen ja sipulien istuttaminen kannattaa. Ja jos on hieno syyssää, niin sitä parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, kukinta on syksyisen vaivan palkka ja voi sitä harmitusta, jos ei laita yhtään, niinkin on joskus käynyt. Tuo kirjava tulppaanilajike on ihana, kun niitä putkahtelee satunnaisesti kukkimaan, varmaan kasvattaa sipuleita välillä ja sitten taas kukitaan...en edes muista miooin olen istuttanut tai sitten on ollut jonkun pussin seassa.

   Poista
 2. Nyt on paras aika valmistella ensi kevättä:) Minulla karkasi taas mopo kukkasipulien kanssa ja istutettavaa riittää, D!

  VastaaPoista
 3. Ihania kevätkuvia!
  Nyt(kin) onkin hyvä aika katsella niitä, ennenkuin rientää istutuspuuhiin:)

  VastaaPoista
 4. Itse asiassa sipulikukkien katseleminen on nyt ihan ajankohtaista, kun niiden istutusaika on meneillään. Ainakin täällä etelässä ehtii vielä hyvin laitta sipulin jos toisenkin maahan.

  VastaaPoista
 5. Onhan hienoja kuvia kauniista kukista. Sipulit ovat vieläkin ostamatta, taitaa jäädäkin...Näyttää tulevan kaunis viikonloppuilma, jospa vielä olisi hieno ulkoillakin.

  VastaaPoista
 6. Hienot kuvat ja upeat kukkijat! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihania sipulikukkia huomena aijon mennä ostelemaan jotain sipuleita Aurinkoista viikonloppua !.♥

  VastaaPoista
 8. Hieno kooste keväästä :)
  Muistaapi sitten mitä varten niitä sipuleja lykkää maahan.

  VastaaPoista
 9. Kyllä tulikin hieno kesäfiilis näistä sun ihanista kuvistasi! Kiitos!
  Ja kiitos myös, kun olet tullut lukijakseni, mä tulen myös sulle, sillä niin kaunista katseltavaa täällä onkin!
  Hyvää viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 10. Kyllähän siellä kukkii vaikka mitä..ai että tulispa pian uusi kevät. Itsekin olen laittanut paaaaaaljon taas uusia kukkasipuleita maahan. Ihan jännittää miten pioniunikon kylvetyt siemenet itävät...siinä vasta kaunis kukka.

  VastaaPoista
 11. Hei, mahdottomasti kiitoksia mukavista kommenteistanne, joita tänne on viikon aikana tupsahdellut! Kivaa, kun kevätpostaus on ilahduttanut niin monia:) Olen pikkaisesti vaan ehtinyt vilkaisemaan blogielämää, mikä on sinänsä harmi, kun olisi nin paljon kivoja juttuja luettavana. Ehkäpä viikonloppuna saan taas jotain uutta matskua postattua, hyvää loppuviikkoa kaikille!

  PS. Uusia lukijoitakin on tullut mukaan, tervetuloa Harakka, Pike ja Monika MW!

  VastaaPoista
 12. Hienot kuvat ja kevättä tunnelmissa!
  Nautitaan syksystä - kyllä se kevät sieltä taas tulee ennen pitkää...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)