18. lokakuuta 2014

mitäs nyt sitte..
Tähän on tultu, ihan kuin pieni haikeuden väre tuolla sisimmässä liikahtelisi. Syksy ja ensimmäiset kunnolliset pakkasyöt. Pihan kasvit saavat kuuran pintaansa. Nyt ei sitten enää tarvitse pahemmin kyykkiä kukkapenkeissä. Jonkinlainen joutilaisuuden kammo on nyt päällä, en oikein tiedä mitähän tässä seuraavaksi alkaisi puuhaamaan, kaivaisiko neuleet esille vai mitä... illat on niin pimeitä, lenkkeilykään ei oikein innosta, mutta jotain kivaa pitäisi tehdä. Onhan niitä kotitöitä ym. mutta eihän niistä niinsanotusti mitään kicksejä 
 saa..ei sellaista hurmaantumista kuin siitä, kun keväällä joku kasvi alkaa puskea maasta ylös, varsinkin jos kyseessä on uusi tuttavuus kukkapenkissä. Tai kun saa möyhentää kevään tuoksuista muhevaa multaa niin, että sormien nivelet kihelmöi.. No kyllä se tästä uomansa etsii tämäkin syksy, kuten kaikki menneetkin syksyt ovat tehneet:)


Ruusu se vaan jaksaa sinnitellä syksyn keskellä, tänään se oli jo hieman nuupahtaneempi, kun oli varmaan toistakymmentä astetta pakkasta viime yönä ja päivälläkin lukemat pysyivät pakkasen puolella. Huomiseksi on luvassa vettä ja räntää.

 Tässä postauksessa on osaksi  kuvia, jotka ovat jo tuolla facebookin puolella, mutta kerrataan, ei haitanne.. 
Siemenkotia ja haituvia löytyy vähän sieltä sun täältä ikäänkuin viimeisenä tervehdyksenä, ennen kuin lumivaippa peittää ne alleen.


  Se kukka, joka ei sitten koskaan ehtinyt..valkoinen, kerrottu syysasteri 

ja sitten tämä pikkukukkainen 'Sweet Summer Love', ihan omaa syytäni, kun keväällä töpeksin sen istutuksessa


Tänään aamulla oli niin kirkas auringonpaiste, että piha kimmelsi mitä monimuotoisimmista kuurankukkasista, kukkiahan ne nekin.

 On sitä sentään jotain pientä hykerryttävääkin ilmaantunut, kevätatsalea on kehitellyt kaikkiin latvoihinsa pikkuiset kukka-aihiot kevättä varten

Näihin näkymiin, oikein hyvää viikonloppua kaikille ja sydämmellisesti tervetuloa uudet lukijat, Linda ja Tarja A !


6 kommenttia:

 1. Ihastuttavat syyskuvat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita syyskuvia pisaroineen, kuurineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä olet löytänyt vielä kuviin, meillä ei noita enää löytynyt tänään.
  Tuttuja tuntoja kirjoittelet. Minä olen nyt aloittanut neulomisen, ja niskassa kyllä sen tuntee :)

  VastaaPoista
 4. Syksyssä on paljon kauneutta ihania erillaisia värejä. Kauniin postauksen olet ottanut :)

  VastaaPoista
 5. Näin se menee, askareet kääntyvät sisätiloihin. Mutta kai nämä ajat ovat tarkoitettujakin laiskottelulle, joskin perusteellisempaa siivoustakin voisi kesän jälkeen suunnitella;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)