6. marraskuuta 2014

rauhallista meininkiä

Ihan nyt vaan oleskellessa menee nämä pimeät illat, villalankoja jo plarailin, mutta eipä siitä sen enempää tullut silläkertaa. Mutta vielä joku päivä tulee...
Nyt on aikaa mietiskellä asioita ja suunnitella tulevia kesäprojekteja, niin ja musiikki taas vetää puoleensa, se on lähes jokasyksyinen ilmiö pihapuuhien jälkeen. Hapuilen huomaamatta youtuben suuntaan ja selailen musiikkivideoita. Kesällä tarttui usein korvaan pehmeärytminen Waves, mutta nyt löysin tällaisen ainakin minun korviani hivelevän version..

Hyvää loppuviikkoa näiden pehmeiden sointujen kera...

13 kommenttia:

 1. Ja minulla kun vaan pihahommat yltyy:) Viimeisimmän projektin jälkeen täytyy kyllä itsekin rauhoittua ja alkaa keskittymään joulun valmisteluun ja sisällä puuhailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun joku jaksaa, täytyypä kurkkia blogiasi, mitäpä puuhailet:) mie taidan olla hieman kuin karhu, vauhti hidastuu syksyn edetessä ja vaan nössehdin siellä täällä.

   Poista
 2. Minulla pihaenergia on siirtynyt käsitöihin ja sisustukseen. On ihan pakko tehdä käsillä jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsillä tekeminen on terapeuttista ja luovaa, eräällä pitkällä sairauslomalla virkkauspiti minutkin vireessä, kun en pystynyt kertakaikkiaan muuta fyysistä tekemään:)
   Sain kuin sainkin villatöppöset jo alulle...

   Poista
 3. Jos pysyvää lunta ei tule vielä, niin minäkin ajattelin tehdä vielä pihahommia. Yksi puutarhapolku on taas suunnitelmissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä etelässä voi puuhastella ulkona mukavan pitkään, meillä on maa jäässä pinnastaan ja luntakin jo hieman. Polkuprojektistasi saamme varmaan jossainvaiheessa "näyttöä" :)

   Poista
 4. Lepotauko on välillä paikallaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pitää välillä fundeerata:) mutta jostain se tekemisen tarve kuitenkin taas hiipii ja pakko alkaa jotain värkkäämään ..jossain vaiheessa.

   Poista
 5. Ciao, ho appena scoperto il tuo blog! Molto bello è pieno di piante interessanti! Ti seguirò con piacere :)

  Un saluto :)

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle haaste :)
  http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi/2014/11/perinteisesti-kuusi-kuvaa-kesasta-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, mieluusti ota kivan haasteen vastaan, lomaakin sopivasti plarailla kesäkuvia:)

   Poista
 7. Lapioin vielä pari päivää sitten uutta istutusaluetta pihalla, mutta jotenkin se tuntui vähän kuin tervanjuonnilta. Ehkä on aika jo antaa periksi pihahommissa. Tässäkin harrastuksessa, kuin muissakin, on hyvä pitää välillä luovia taukoja :).

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)