4. tammikuuta 2015

uusi vuosi 2015 aluillaan


Minusta tuntuu ihan siltä kuin valoa olisi jo ihan pikkuriikkisen enemmän :o , vaikka voihan se olla mielikuvituksen tuotettakin. Tänään on navakka, kylmä tuuli ja ulkoilutuokio jäi mekoisen lyhyeksi. Uudenvuodenlupausta en varsinaisesti tehnyt, mutta tavoite olisi kuitenkin säännöllinen ulkoilu ja huom! se tarkoittaisi ulkoilua joka päivä työpäivän päätteeksi. On niin helppo jäädä istuksimaan lämpimän takan ääreen ja antaa lupa torkahtamiselle, siinä sitten helposti koko ilta menee kähötellessä. Onneksi pihahommatkin alkavat välkkymään mielessä ja voi selailla blogeja ja lehtiä ideointia varten.Kuvassa oleva valkoinen amaryllis ei vähennä ainakaan intoa kuvittelemaan ensikesän touhuja. Ostin kukan lähimarketista, ainoa kriteeri oli valkoinen ja kiva kun sattui olemaan vielä kerrottukukkainen. Ei ehtinyt jouluksi kukkaan, mutta nautitaan nyt vuodenvaihteessa ja näyttää oikein hyvin kehittyvän toinenkin kukkavana, joten tuosta on silmäiloa pidemmäksi aikaa.
Pian päästäänkin arkeen, huomenna töihin ja sitten taas loppiainen vapaata.

Oikein hyvää tätä vuotta kailille ja toivotaan oikein mehukkaita ja komeita puutarhan antimia ensikesäksi! 

14 kommenttia:

 1. Kaunis amaryllis!
  Kiitos ja onnellista uutta vuotta, runsaita kukintoja ja satoja!

  VastaaPoista
 2. Ihana amaryllis! Onnellista ja kukkivaa puutarhavuotta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä valoisaa on jo pikkuriikkisen kauemmin, tästä se lähtee lisääntymään nopeammin. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Nätti amaryllis. Ei sitä tiiä, saattaapi se vain jo ihan pikkuhetken ollakki valoisampaa. Hyvää ja kukkarikasta vuotta sullekki! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis amaryllis valoa kohti hiljakseen mennään Hyvää alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kyllä se valon määrä on ihan oikeastikin lisääntynyt. Sunnuntaina päivä oli peräti 21 minuuttia pidempi.

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää alkanutta puutarhavuotta!

  VastaaPoista
 9. Itsellä,kun nuo harrastukset pakkaavat olemaan hyvin ulkoilupitoisia,niin hyvin huomaa päivän valoisan ajan pikkuhiljaa lisääntyvän.Onneksi :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Kiitos kivoista kommenteistanne ja uudenvuoden toivotuksistanne. Lunta on ainakin ihan kuin muinoin, ei paljon piipakkeita pihalla pilkistele, varmaan 60 cm ainakin. Mutta tuo valon kajo on niin superia!
  Huomasin pari uuttakin lukijaa tulleen mukaan, tervetuola mukaan vaikka näin keskellä talvea nuo minun postaukset näyttää luonnostaan hieman harvenevan, mutta keväällä sitä taas pääsee vauhtiin:)!

  VastaaPoista
 11. I'ts getting better, the days are longer and longer and longer day for day! Pretty flowers!
  Happy times and a great year
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks and same to you! We hope that next summer is full of pretty flowers:)

   Poista
 12. Olipas tutun näköisiä maisemia. Olen itse nimittäin joensuulainen! Olen juuri julkistanut puutarhablogin, joten on kiva seurailla muidenkin blogeja. Liityin blogisi seuraajaksi. Hyvää alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii...tervetuloa lukijakseni, kirjoittelen täältä naapuripitäjästä, kuten meillä sanotaan. Sinulla on ihanan monimuotoinen puutarha, olette jaksaneet miettiä kaiken niin harmooniseksi. Minulla tuppaa menemään vaan kasvien keräilyksi ja on hieman sekaisin sitä sun tätä, pidän niin paljon kasvien muodoista ja väreistä ja tykkään mahdottomasti kuvauksesta ja aina pitää saada erilaista kuvattavaa:)

   Poista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)