14. marraskuuta 2015

talvi tulee

Hei pitkästä aikaa! 

Syksy on jo vierinyt talven alkuun, illat ja päivätkin ovat kovin harmaita. Onneksi on tullut ihan pikkuisen lunta, joka valaisee jonkinverran maisemaa ja näin lomasella on ollut kiva käydä lenkeillä pitkin polkuja. En ole saanut ajoiksi kirjoitella tänne blogiin mitään, asiaahan ehkä olisikin, mutta ei vaan illalla jaksa asettua enää koneen ääreen ja toisekseen on niin paljon muuta asiaa päällä, että blogit jää auttamatta taustalle. Facebookin puolelle olen jotain liikettä saanut ajoiksi. 
Tänään vein kärhöt ja ruusut taas kellariin talvehtimaan, saivat olla tosi kauan kuistilla syyslevossa, kun ei ole ollut sanottavia pakkasia. Omppupuu on saanut verkkokääreen samoin kuin Lumo ruusu, jota jänöt suorastaan himoitsevat talvella. Pitäisi jotain joulujuttuja alkaa värkkäilemään pikkuhiljaa, tänään kaivelin esille viimetalvisen sukkaneuleen, josko tulisi valmista vihdoin. Eipä sitä paljon ihminen tarvitse mielen virkeydeksi, sopivasti pientä puuhaa ja roimasti ulkoilua että jaksaa raahautua taas talven yli:)

Eilen kävin Höytiäisen rannalla kurkkimassa talven tuloa ja alla muutamia kuvia maisemista. Hieman hyistä ja tuulista oli. Olen saanut muutamia haasteita mutta valitettavasti en ole niitäkään ehtinyt huomioimaan enempää... ehkä joku päivä...

Hyvää syksyn jatkoa ja mukavaa viikonloppua!


11 kommenttia:

 1. Hiljaiseloa on monellakin suunnalla. Itse yritän karkoittaa sitä listaamalla pihani kasveja blogiin. On edes jotain puuhaa, tuolta rapaiselta pihalta ei juuri kuvia viitsi ottaa nyt. Tulis edes tuota lunta ja maa jäätyisi, niin koiratkaan eivät niin sotkisi ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä ei lunta näy. Vielä. Kovin muuttuu maisemat lumien satamisen myötä.

  VastaaPoista
 3. Talvi hiipii hiljakseen maisemaan. Mukavaa syksyn jatkoa ja viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Vähän aikaa lumi piipahti,mutta suli jo pois. Kyllähän se kohta pakastuu, parempi ois jotta maa jäätyis, jotta traktori ei uppoa pihalle. Kyllä se tuo lumi kaunistaa maiseman :)
  Synkeät uutiset ovat täyttäneet tämänkin päivän. Se oli perjantai ja 13.pvä eilen.

  VastaaPoista
 5. Vaikken lumesta tykkääkkää, kyllä se maiseman valaasoo ja siinämiäles aivan tervetullutta. Ens viikolle on lunta luvas. Orotellahan....

  VastaaPoista
 6. Minäkin otin lumikuvia pari päivää sitten, mutta nyt on satanut vettä koko päivä ja taitaa olla kaikki lumi jo pois. Kyllä tuo lumi tekee maisemasta ihan erinäköisen.

  VastaaPoista
 7. Lumen valaisema maisema on kaunis.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat. Lunta saisi sataa jo tänne Uudellemaallekkin.

  VastaaPoista
 9. talviselta näyttää maisema

  VastaaPoista
 10. Kauniita lumisia kuvia ,kyllä lumi valaisee maisemaa Odotan meillekiin päin lunta :)

  VastaaPoista
 11. Kauniita lumisia kuvia ,kyllä lumi valaisee maisemaa Odotan meillekiin päin lunta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)