25. joulukuuta 2015

joulupäivänä

Lämpimät kiitokset kaikille osanostostanne, mieltä lämmittävää ja lohduttavaa. Pitkään mietin, laitanko blogiin näin omakohtaista asiaa, mutta onhan teistä moni kertonut omasta surustaan ja menetyksestään täällä ja minusta se on ollut aivan hyvä. Ehkäpä jakaminen kuitenkin on loppujenlopuksi helpottavaa. 

Joulufreesioita ostin maljakkoon...mahtava tuoksu...
 
Eilen aattona oli oikein ihana talvinen päivä, lumisade edellisenä yönä oli saanut aikaan pumpulisen näkymän, puiden ja pensaisden oksat olivat saaneet kuorrutuksen, kuten myös vihreänä heloittava  nurmen pinta. Nyt tänään on jo loskaista ja palataan jälleen mustaan pimeyteen. Toivottavasti pysyvä lumi tulisi pian maahan, alkaa jo riittämään tämä on/off tilanne:)

Oikein mukavaa joulun jatkoa ja kohtapa sitä aletaankin kuikuilemaan kevään suuntaan... niin se aika vaan vierii.

Mutta poltellaan vielä kynttilöitä ja nautitaan joulurauhasta. Kuvassa muuten sukulaispojan takomat kuuset: www.tulikiila.fi, jos pieni mainos sallittaneen, myös www.facebook.com/Taidetakomo-Tulikiila-ay-134971663183404/12 kommenttia:

 1. Minusta blogissa voi kertoa juuri niistä asioista, joista itse kukin haluaa. Vaikea sitä on itseään pilkkoa moniin osiin, joista yksi olisi sellainen ja toinen tällainen. Helpompi olla avoin ja rehellinen. Suru on osa elämää ja sen yli pääsee elämällä.
  Freesia on ihana kukka. Niitä oli aikoinaan vihkikimpussani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Näinhän se menee... Avoimuus vaan ei ole kaikille niin helppoa tietyissä asioissa, joutuu hieman pohdiskelemaan.

   Poista
 2. Levollista joulun aikaa ja voimia sinulle!

  VastaaPoista
 3. Osanotto! Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 4. Osanotto! Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, jouluinen freesia on suorastaan kadehdittava. Osanottoni surussasi, toivon onnea tulevaan vuoteesi <3

  VastaaPoista
 6. Osanotto sinulle. Voimia uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 7. Lämmin osanottoni! En muista erästä joulunviettoa 8 vuotta sitten juuri lainkaan, kun oma äitini nukkui pois joulunalla. Voimia tulevaan vuoteen :).

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille,between, Maarit, Ruusunmekko, maatuska, Sussi<3, lämmittää mieltä kovasti lukea kommenttejanne.
  Tarja: luulen, että minulle on käymässä lähes samoin. Joulu meni tunnelmissa, jotka vaihtelivat ääripäästä toiseen. Ei oikein mene vielä perille, että äitiä vaan ei ole enää, ei tarvitse mennä käymään, ei voi vaihtaa kuulumisia, ei ole hyvää kuuntelijaa...

  VastaaPoista
 9. Bom dia.
  Que maravilha!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)