24. huhtikuuta 2016

kevät keikkuen tulevi, kai..

Moikka!

Pihalla on viileää ja hieman lumenhärmääkin ilmaantuu tuon tuosta. Aurinko on pilkistellyt sen verran, että lumet ovat lähestulkoon häipyneet ja kukkapenkeissä on jotain eloakin. Syksyn sipulikasvit siellä kovasti yrittävät puskea pintaan. Onneksi tälläkertaa ei näy myyrävahinkoja lähes ollenkaan, minne lienevät möyrijät kadonneet. 
Jouluruusu 'Helleborus Orientalis' ehti kukkaan tuossa kuukauden puolessa välissä, kuten toissakeväänä. Viimekeväänä se alkoi kukkimaan vasta kuukauden lopussa. Istuttamistani talventähdistä vain pari on noussut kukkimaan:( mutta täytyy syksyllä laittaa uudet mukulat. 
Toivottavasti parin viikon sisällä lämpenee ja olisi ihanaa, jos krookukset ehtisivät vapuksi kuten yleensä, pahalta näyttää..
Tämä minun postaukseni jää nyt ilman kuvia, koska olkapääni operoitiin viime maanantaina ja kuvaaminen ei nyt onnistu kunnolla. Saisinhan minä kännykällä kuvia, mutta ei oikein huvita nyt se... Onneksi operaatio oli pienempi kuin oli olettamus, mutta jälkikipu  ainakin aivan riittävää... mutta hiljaa hyvä tulee ja huomenna on tikin poistot. Kyllä tästä kohta ollaan aivan normaalivauhdissa:)

Parasta on, kun on kevät ja uuden, tuoreuden ja vihreyden aika tulossa ja linnut konsertoi raikkaassa aamuilmassa:)

Mukavaa kevättä kaikille sinne pihoihin ja puutarhoihin...

toivottelee

12 kommenttia:

 1. Kevätsäät muuttuivat nyt tosi viileiksi, mutta toivottavasti pian saadaan myös lämpimämpää säätä.
  Pikaista paranemista Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kevätsää on tosiaan oikutteleva. Tänäänkin on vähän satanut lunta, mutta sulaa heti (onneksi) pois. Mutta kyllä se vielä tulee... Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että säät pikaisesti lämpenisi ja puhkeisi kevätkukat kukkaan.Sinulle pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 4. Nyt onkin hyvää aikaa parannella olkapäätä, kun ulkona on koleaa.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä toipumiseen! Lämpöä tässä odotellaan..

  VastaaPoista
 6. Hienoa kun kerkiää toipua ennen kesää, jotta pääset taas touhuamaan pihalle. Toivotaan paranemista!

  VastaaPoista
 7. Hyvää vointia ja kevättä sinne!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne:)mukavaa, kun joku vielä osuu tällekin sivulle, kun päivitykset ovat hieman sitä sun tätä. Kyllä olkapää osoittaa jo toipumisen merkkejä, joten kohta pääsen taas minäkin pihapuuhiin. Kovasti olisi tekemistä, mutta kivaa on myös seurata, kun mm. pionien punaiset alut venyvät päiväpäivältä pitemmiksi. Samoin sipulikukat ja onpa siellä jo merkkejä vaahtera-angervonkin ('Mukdenia rossii')selviämisestä talven yli.Nämä on niin jänniä aikoja...ja onneksi lämmintäkin on luvassa ainakin vapuksi.

  Hyvää ja riemukasta vappua!

  VastaaPoista
 9. Auts, jaksuja sinulle ja pikaista toipumista <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kiitän ja ilahdun kommenteista :)