24. huhtikuuta 2016

kevät keikkuen tulevi, kai..

Moikka!

Pihalla on viileää ja hieman lumenhärmääkin ilmaantuu tuon tuosta. Aurinko on pilkistellyt sen verran, että lumet ovat lähestulkoon häipyneet ja kukkapenkeissä on jotain eloakin. Syksyn sipulikasvit siellä kovasti yrittävät puskea pintaan. Onneksi tälläkertaa ei näy myyrävahinkoja lähes ollenkaan, minne lienevät möyrijät kadonneet. 
Jouluruusu 'Helleborus Orientalis' ehti kukkaan tuossa kuukauden puolessa välissä, kuten toissakeväänä. Viimekeväänä se alkoi kukkimaan vasta kuukauden lopussa. Istuttamistani talventähdistä vain pari on noussut kukkimaan:( mutta täytyy syksyllä laittaa uudet mukulat. 
Toivottavasti parin viikon sisällä lämpenee ja olisi ihanaa, jos krookukset ehtisivät vapuksi kuten yleensä, pahalta näyttää..
Tämä minun postaukseni jää nyt ilman kuvia, koska olkapääni operoitiin viime maanantaina ja kuvaaminen ei nyt onnistu kunnolla. Saisinhan minä kännykällä kuvia, mutta ei oikein huvita nyt se... Onneksi operaatio oli pienempi kuin oli olettamus, mutta jälkikipu  ainakin aivan riittävää... mutta hiljaa hyvä tulee ja huomenna on tikin poistot. Kyllä tästä kohta ollaan aivan normaalivauhdissa:)

Parasta on, kun on kevät ja uuden, tuoreuden ja vihreyden aika tulossa ja linnut konsertoi raikkaassa aamuilmassa:)

Mukavaa kevättä kaikille sinne pihoihin ja puutarhoihin...

toivottelee